Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

JĀSÖN Zubná pasta Healthy Mouth 119 g

Zubní pasta Healthy Mouth 119 g JASON Zväčšiť
Zubná pasta bez fluoridov, umelých sladidiel a ochucovadiel. Pôsobí proti zubnému povlaku a má blahodárne účinky na ďasná.

9,21 € s DPH

JĀSÖN

Dostupnosť: Skladom

Aloe vera a klinčeky vďaka svojim hojivým účinkom posilňujú ďasná a chráni ich pred krvácaním. Klinček je navyše známy pre svoje anestetické účinky, tlmí bolesti zubov a redukuje opuchy. Výťažky zo zrniek grepu, tea tree a nimby pôsobí antibakteriálne - minimalizujú počet baktérií v ústach a chráni tak zuby pred vznikom zubného kazu. Extrakt zo semienok Peril krovité zabraňuje vzniku kyselín, ktoré narušujú zubnú sklovinu. Výťažky z petržlenu, škorice a mäty dodávajú paste svieža originálne príchuť.

Zloženie: Glycerin, Aqua (Water), Hydrated Silica, Sodium Laurylglucosides Hydroxypropylsulfonate, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon), Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil, Chondrus Crispus (Carrageenan), Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Citric Acid, Menthol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chloride, Titanium Dioxide, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Eugenol, Flavor. *Certified Organic Ingredient

Použitie: Naneste na zubnú kefku a riadne vyčistite zuby minimálne dvakrát denne, najlepšie po každom jedle. Po vyčistení zubov vypláchnite ústnu dutinu vodou.

Obsah: 119 g

Upozornenie: Použitie pasty u detí do dvoch rokov konzultujte s lekárom. Nenechávajte na dosah deťom do šiestich rokov. V prípade náhodného požitia väčšieho množstva produktu vyhľadajte lekára.

Výrobca značky Jason Natural Products funguje už od roku 1959 ako alternatíva k masovo vyrábaným chemickým produktom bežným na trhu. Pri výrobe kozmetiky sú používané dostupné bio oleje, byliny, plody, korene rastlín, kvety bohaté na vitamíny, minerály, proteíny, enzýmy a iné biologicky aktívne zlúčeniny.

JĀSÖN pochádza z gréčtiny a znamená "uzdravuje". Značka sa tak snaží svojimi výrobkami naozaj pomáhať a uzdravovať špecifické problémy pleti. Mnoho ošetrujúce radov tejto pleťovej kozmetiky je určených pre suchú, mastnú alebo starnúcu pleť.

Medzi hlavné zásady značky patrí používanie kvalitných prírodných surovín, značka tiež veľmi razantne odmieta testovanie produktov na zvieratách. Namiesto toho necháva každý výrobok podrobiť rade laboratórnych testov a potom ich už testovaný priamo zákazníkmi. Starostlivo sú vyberané aj obalové materiály tak, aby čo najmenej zaťažovali prírodu a boli ekologické a recyklovateľné.

Dodávateľ: Country Life, s. R. O., K Vypichu 1039, 252 19 Rudná

Napísať recenziu

JĀSÖN Zubná pasta Healthy Mouth 119 g

JĀSÖN Zubná pasta Healthy Mouth 119 g

Zubná pasta bez fluoridov, umelých sladidiel a ochucovadiel. Pôsobí proti zubnému povlaku a má blahodárne účinky na ďasná.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 15. 10. 2024
    • Spokojnosť
  • 10. 10. 2024
    • Výborná komunikácia , dodanie do 24 hodín
  • 09. 10. 2024
    • Všetko ok, tovar bol včas dodaný ❤️
  • 07. 10. 2024
    • Rýchle dodanie, dobrá cena....