Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

JĀSÖN Zubná pasta Sea Fresh 119 g

Zubní pasta Sea Fresh 170 g JASON Zväčšiť
Zubná pasta Sea Fresh bez fluoridu a syntetických penidiel šetrne čistí vaše zuby. Vďaka extraktom z morských rias a minerálnym soliam dodáva ústnej dutine množstvo zdraviu prospešných stopových prvkov.

8,70 € s DPH

JĀSÖN

Dostupnosť: Skladom

Jason Zubná pasta Sea Fresh je skvelou prírodný variantom pre každodennú a účinnú starostlivosť o zuby a ústnu dutinu. Šetrne odstraňuje zubný plak aj v zle dosiahnuteľných miestach a minimalizuje množenie baktérií spôsobujúcich vznik zubného kazu. Zároveň pôsobí ako účinná ochrana proti tvorbe zubného kameňa.

Výťažky z morských rias so silnými dezinfekčnými účinkami efektívne starajú o zdravie vašich zubov a minerálne soli s vysokým obsahom stopových prvkov napomáhajú spevňovať a posilňovať zubnú sklovinu. Zubná pasta je úplne bez fluóru, a teda je vhodná aj pri obavách z jeho nadbytku v organizme či pre alergikov.

Extrakt zo semienok grapefruitu pôsobí vďaka ovocným enzýmom proti vzniku nežiaduceho zápachu a osviežujúce pepermintový olej vám prinesie príjemne svieži dych po celý deň. Jemne abrazívne zložky potom šetrne bieli vaše zuby a navracajú im prirodzene žiarivý odtieň.

Zloženie: INCI: Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Sodium Laurylglucosides hydroxypropylsulfonate, Chondrus Crispus, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Citric Acid, Menthol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chloride, Titanium Dioxide, Triacetin, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Flavor.

Použitie: Naneste na zubnú kefku a riadne vyčistite zuby minimálne dvakrát denne, najlepšie po každom jedle. Po vyčistení zubov vypláchnite ústnu dutinu vodou.

Obsah: 119g

Upozornenie: Použitie pasty u detí do dvoch rokov konzultujte s lekárom. Nenechávajte na dosah deťom do šiestich rokov. V prípade náhodného požitia väčšieho množstva produktu vyhľadajte lekára.

Výrobca značky Jason Natural Products funguje už od roku 1959 ako alternatíva k masovo vyrábaným chemickým produktom bežným na trhu. Pri výrobe kozmetiky sú používané dostupné bio oleje, byliny, plody, korene rastlín, kvety bohaté na vitamíny, minerály, proteíny, enzýmy a iné biologicky aktívne zlúčeniny.

JĀSÖN pochádza z gréčtiny a znamená "uzdravuje". Značka sa tak snaží svojimi výrobkami naozaj pomáhať a uzdravovať špecifické problémy pleti. Mnoho ošetrujúce radov tejto pleťovej kozmetiky je určených pre suchú, mastnú alebo starnúcu pleť.

Medzi hlavné zásady značky patrí používanie kvalitných prírodných surovín, značka tiež veľmi razantne odmieta testovanie produktov na zvieratách. Namiesto toho necháva každý výrobok podrobiť rade laboratórnych testov a potom ich už testovaný priamo zákazníkmi. Starostlivo sú vyberané aj obalové materiály tak, aby čo najmenej zaťažovali prírodu a boli ekologické a recyklovateľné.

Dodávateľ: Country Life, s. R. O., K Vypichu 1039, 252 19 Rudná

Napísať recenziu

JĀSÖN Zubná pasta Sea Fresh 119 g

JĀSÖN Zubná pasta Sea Fresh 119 g

Zubná pasta Sea Fresh bez fluoridu a syntetických penidiel šetrne čistí vaše zuby. Vďaka extraktom z morských rias a minerálnym soliam dodáva ústnej dutine množstvo zdraviu prospešných stopových prvkov.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 15. 10. 2024
    • Spokojnosť
  • 10. 10. 2024
    • Výborná komunikácia , dodanie do 24 hodín
  • 09. 10. 2024
    • Všetko ok, tovar bol včas dodaný ❤️
  • 07. 10. 2024
    • Rýchle dodanie, dobrá cena....