Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

BrainMax Digestive magic- Tráviace enzýmy 100 rastlinných kapsúl

BrainMax Digestive magic- Tráviace enzýmy 100 rastlinných kapsúl Zväčšiť
Výživový doplnok. Komplex 10 bylín a enzýmov na podporu trávenia a vstrebávania živín z potravy.

17,85 € s DPH

BrainMax

Dostupnosť: Skladom

Podporou trávenia je zaistená optimalizácia zdravia gastrointestinálneho traktu a zmiernenie nadúvania spôsobeného práve problémami s trávením potravy. Enzýmy a bylinky v tomto komplexe pomáhajú štiepiť sacharidy, bielkoviny aj tuky a rozkladať väčšie fragmenty potravy na menšie jednotky, ktoré sú potom v črevách lepšie absorbované.

Základným pilierom celého komplexu sú 3 tráviace enzýmy doplnené betaínom, papaínom a bromelaínom pre zvýšenie tráviaceho účinku. Mäta, zázvor a kurkuma pomáhajú upokojiť podráždený žalúdok, zmierniť nadúvanie a podporujú zdravie celého tráviaceho traktu (žalúdok, črevo, žlčník).

  • Normálnu funkciu trávenia.
  • Zmierňuje nadúvanie.
  • Normálna činnosť tráviacej sústavy a čriev.
  • Podpora zdravia gastrointestinálnej sústavy.
  • Pomáha lepšiemu vstrebávaniu živín.
  • Zmiernenie prejavov podráždeného žalúdka.
  • Mierni prejavy náhlej zmeny stravy.

Enzýmy sú proteíny nachádzajúce sa v každej bunke. V organizme hrajú dôležitú úlohu, pretože napomáhajú správnemu tráveniu tým, že podporujú štiepenie bielkovín, sacharidov, tukov a urýchľujú chemické procesy v tele. Enzýmy získavame vtedy, ak je naša strava bohatá na zeleninu. V dôsledku dlhodobého nevhodného stravovania môže dochádzať k tráviacim problémom. BrainMax Digestive Magic je kombinácia tráviacich enzýmov a bylín, ktoré pomáhajú predchádzať nepríjemným problémom pri trávení ako sú bolesti brucha, pocity ťažkosti po jedle alebo nadúvanie. Okrem toho podporuje vstrebávanie a následné využitie živín z potravy.

BrainMax Digestive Magic obsahuje amylázu, ktorá štiepi škroby a sacharidy na cukry, proteázu, ktorá má na starosti štiepenie bielkovín na aminokyseliny a lipázu, ktorá štiepi tuky na glycerol a mastné kyseliny. Zmes je obohatená o betaín, bromelaín a papaín (z ovocia papája alebo ananásu), čo sú prírodné tráviace enzýmy, ktoré pomáhajú štiepiť bielkoviny a navyše pomáhajú udržať zdravý mikróbiom. Enzýmy sme obohatili o koreň zázvoru, kurkumy a listy mäty, ktoré podporujú funkcie žalúdka, napomáhajú tráveniu a sú veľmi účinné pri žalúdočných nevoľnostiach.

Dávkovanie: 1-3 kapsule s jedlom.

Zloženie v jednej dávke: Betaine HCl 200 mg, koreň zázvoru 75 mg, Listy mäty piepornej 75 mg, Papaín (200 000 PU) 50 mg, Lipáza (10.000 u/g) 50 mg, Bromelaín (600 GDU) 40 mg BIO kvalite 30 mg, Amyláza (50.000 u/g) 25 mg, Proteáza (10.000 u/g) 25 mg

Neobsahuje žiadne plnidlá ani stabilizátory, iba deklarované zloženie v najčistejšej forme. Rastlinné kapsule na báze hydroxypropylcelulózy. Produkt je vhodný aj pre vegánov.

Upozornenie: Doplnok stravy. Skladujte pri izbovej teplote na suchom a tmavom mieste. Ukladajte mimo dosahu detí. Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Dodržujte zdravý životný štýl.

Firma BrainMax vyrába vlastné doplnky stravy, ktoré sú postavené na najnovších vedeckých poznatkoch na prekonávanie vlastných limitov. Doplnky stravy, ktorých zloženie je navrhnuté podľa najnovších poznatkov z oblasti zvyšovania mentálneho i fyzického výkonu a optimalizácie zdravia v spolupráci s Mgr. Adamom Česlíkom. Všetky produkty sú vyrábané v Českej republike z prvotriednych surovín s vysokou biodostupnosťou. Veľký dôraz je kladený na minimalizáciu balastných zložiek a umelých sladidiel.

Ich misiou je prinášať na trh najkvalitnejšie produkty, najhodnotnejšie informácie, najlepšie služby pre klientov a byť svojim transparentným a férovým prístupom vzorom pre ostatné firmy. Aktuálne pôsobí v Česku, Slovensku, Maďarsku, Poľsku a Rumunsku.

Dodávateľ: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

Napísať recenziu

BrainMax Digestive magic- Tráviace enzýmy 100 rastlinných kapsúl

BrainMax Digestive magic- Tráviace enzýmy 100 rastlinných kapsúl

Výživový doplnok. Komplex 10 bylín a enzýmov na podporu trávenia a vstrebávania živín z potravy.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK