Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Dr. Mercola Vitamín K2 180 mcg 30 kapsúl

Dr. Mercola Vitamín K2 180 mcg 30 kapsúl Zväčšiť
Výživový doplnok. Unikátna receptúra ​​pre biologickú dostupnosť v rámci všetkých foriem vitamínu K.

33,29 € s DPH

Dr. Mercola

Dostupnosť: Skladom

Receptúra ​​vitamínu K2 pre lepšiu biologickú dostupnosť v rámci všetkých foriem vitamínu K; obsahuje Menaquinone-7. Táto forma je najaktívnejšia zo všetkých dostupných foriem vitamínu K. Receptúra ​​používa cícer, teda neobsahuje sóju.

Menaquinone-7 (MK-7) obsahuje >99% trans foriem vitamínu K2, resp. aktívnu časť chemického zoskupenia "trans formy". Bioaktívna je iba trans forma u vitamínu K.

Vitamín K2 je rozpustný v tukoch, preto je nevyhnutné použiť vhodný diétny tuk pre účinnú absorpciu. Takže ak vaša strava neobsahuje dostatočné množstvo tuku v potrave, vaša absorpcia vitamínu K je ovplyvnená.

Užívate antibiotiká, lieky na zníženie cholesterolu alebo aspirín? Tieto farmaká môžu ovplyvniť alebo blokovať vstrebávanie vitamínu K.

Existujú ďalšie okolnosti, ktoré by mohli zvýšiť riziko nedostatku vitamínu K:

  • zlá životospráva alebo nevhodná diéta
  • užívanie niektorých liekov, ako sú širokospektrálne antibiotiká, lieky na cholesterol a aspirín, ktoré môžu ovplyvniť alebo blokovať vstrebávanie vitamínu K
  • zastúpenie potravín v jedálničku, ktoré obsahujú nevhodný typ vitamínu K so zlou biologickou dostupnosťou pre telo

Dávkovanie: 1 kapsula denne

Zloženie: Vitamín K2 (Menequinone 7, MK-7 z cíceru), Mikrokryštalická celulóza, Glycerol monostearát, Askorbyl palmitát (vitamín C), extrakt z rozmarínu lekárskeho, kapsule (HPMC)

Upozornenie: Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy. Produkt nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek a nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. Účelom informácií tu uvedených nie je zvýšenie spotreby a výdaja produktov. Nevyberáme vás k nevhodnému, nestriedmemu alebo neopodstatnenému používaniu produktov. Vždy si pozorne preštudujte príbalový leták, účinné látky a použitie produktov konzultujte s lekárom alebo lekárnikom.

Dr. Mercola, jedna z popredných top 10 zdravotných spoločností. Dr. Mercola má viac ako 20 rokov klinických skúseností a systematicky inovuje, vylepšuje produkty z oblasti kvality, zloženia a technológie výroby. Dr. Mercola podporuje alternatívny holistický prístup k liečbe.

Dodávateľ: Nutraseu s.r.o., Litoměřiská 834/19D, Praha 9 190 00

Napísať recenziu

Dr. Mercola Vitamín K2 180 mcg 30 kapsúl

Dr. Mercola Vitamín K2 180 mcg 30 kapsúl

Výživový doplnok. Unikátna receptúra ​​pre biologickú dostupnosť v rámci všetkých foriem vitamínu K.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK