Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Dr. Mercola Vitamín D v spreji 1000 IU 25 ml

Dr. Mercola Vitamín D v spreji 1000 IU 25 ml Zväčšiť
Výživový doplnok. DR. MERCOLA Vitamín D V Spreji Sunshine Mist® s dávkovacím systémom, nanodroplety pre vysokú vstrebateľnosť obsahuje prírodné suroviny a chutí!

20,79 € s DPH

Dr. Mercola

Dostupnosť: Skladom

Najnovší prielom v doplnení vitamínu D3 neprichádza ako tabletky, tablety, kapsule, gélové kapsule alebo kvapalina. Je to vitamín D3 v spreji, s ľahkým spôsobom užívania as odmeraným dávkovaním.

Vitamín D Sprej poskytuje:

  • 1000 IU vitamínu D3 v každom streku
  • Bez umelej vône, farieb ani konzervačných látok
  • Bez cukru, škrobu, kukurice, pšenice, sóje, lepku, vajec, soli alebo mliečnych zložiek
  • Pohodlné odmerané dávkovanie
  • Sprej bez aerosólu

Vitamín D Sprej je dodávaný do vášho tela v takej forme, že ho telo môže okamžite začať využívať. Stručne povedané, streknete si jemnú hmlu tohto spreja do úst, prehltnete, a základné živiny sú rýchlo dodané do vášho obehového systému, tkanív a buniek.

Drobné nanodroplety™ v každom spreji sú určené na uvoľnenie vitamínu D3 ustáleným, časovo riadeným spôsobom, ktorý zaručuje dlhodobý úžitok a ešte ďalšie posilnenie účinnosti.

A čo viac. Nemusíte prehĺtať žiadne tabletky – takže je to ideálne, ak patríte k tým ľuďom, ktorí nenávidia prehĺtať tabletky.

Dávkovanie: 1 strek do ústnej dutiny jedenkrát denne = 1000 I.U.

Zloženie: 1 strek podľa DDD (odporúčané denné dávky), 0,13 ml = 1 strek = 1000 I.U. = 25 mcg), spolu 190 dávok na balenie %DDD

cholecalciferol (zdroj: lanolín cholesterol z ovčej vlny - nezáleží z akého zdroja je cholecalciferol, ale záleží na čistote spracovania a čistenia od rezíduí, tiež vegán zdroj sa nehodí do MCT roztoku, kde je nestabilný), voda, celulóza, triglyceridy , xantánová guma (rastlinný základ), kyselina citrónová, sorban draselný (prírodný zdroj: bobule - kyselina sorbová + hydroxid draselný), Organická Stevia (extrakt z listu Stevia rebaudiana Bertoni), Tokoferoly (vitamín E), extrakt z rozmarínu (list

Upozornenie: Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy. Produkt nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek a nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. Účelom informácií tu uvedených nie je zvýšenie spotreby a výdaja produktov. Nevyžadujeme vás k nevhodnému, nestriedmemu alebo neopodstatnenému používaniu produktov. Vždy si pozorne preštudujte príbalový leták, účinné látky a použitie produktov konzultujte s lekárom alebo lekárnikom.

Dr. Mercola, jedna z popredných top 10 zdravotných spoločností. Dr. Mercola má viac ako 20 rokov klinických skúseností a systematicky inovuje, vylepšuje produkty z oblasti kvality, zloženia a technológie výroby. Dr. Mercola podporuje alternatívny holistický prístup k liečbe.

Dodávateľ: Nutraseu s.r.o., Litoměřiská 834/19D, Praha 9 190 00

Napísať recenziu

Dr. Mercola Vitamín D v spreji 1000 IU 25 ml

Dr. Mercola Vitamín D v spreji 1000 IU 25 ml

Výživový doplnok. DR. MERCOLA Vitamín D V Spreji Sunshine Mist® s dávkovacím systémom, nanodroplety pre vysokú vstrebateľnosť obsahuje prírodné suroviny a chutí!

Produkty v rovnakej kategórii

  • 15. 10. 2024
    • Spokojnosť
  • 10. 10. 2024
    • Výborná komunikácia , dodanie do 24 hodín
  • 09. 10. 2024
    • Všetko ok, tovar bol včas dodaný ❤️
  • 07. 10. 2024
    • Rýchle dodanie, dobrá cena....