Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Cytoplan Pregna-Plan Multivitamín pre tehotné aj dojčiace matky, 60 tabliet

Novinka

Cytoplan Pregna-Plan Multivitamín pre tehotné aj dojčiace matky, 60 tabliet Zväčšiť
Výživový doplnok. Pregna-plan od Cytoplan je komplexný multivitamínový prípravok vhodný pre nastávajúce aj dojčiace matky.

19,75 € s DPH

Cytoplan

Dostupnosť: Skladom

Zostavený tak, aby zaistil dostatočné hladiny všetkých potrebných živín, minerálov a vitamínov, ktoré sú dôležité ako pre nastávajúce mamičky a ich telo počas tohto náročného obdobia, tak aj pre dieťatko a jeho správny vývoj.

Jednotlivé zložky tohto multiminerálneho a multivitamínového prípravku sú koncipované s ohľadom na hormonálne zmeny v organizme ženy.

Kľúčovou výhodou oproti iným preparátom je obsah bioaktívnej alternatívy kyseliny listovej v podobe L-metylfolátu vápenatého a vysoký obsah vitamínu D spolu s vysokým obsahom vápnika z kalcifikovaných morských rias.

Pre koho je produkt vhodný:

Pre všetky ženy, ktoré plánujú tehotenstvo, chcú pripraviť svoje telo a dodať mu dôležité živiny, aby zvládlo tehotenstvo. Pre tehotné ženy, nastávajúce mamičky, ktoré chcú podporiť svoje zdravie aj zdravie rastúceho plodu. Rovnako je Pregna-plan vhodný pre mamičky, ktoré sa zotavujú po pôrode a ich telo vyžaduje dávku účinných látok na regeneráciu, ale aj pre ich bábätko, ktoré dojčia a chcú zaistiť prísun všetkých živín v materskom mlieku.

Dávkovanie: Užívajte 2 tablety denne s jedlom alebo podľa pokynov lekára.

Zloženie: Kalcifikovaná morská riasa poskytujúca vápnik a horčík, brokolicový prášok (kapusta kapustová), horčík (z Aquamin Mg), askorbát vápenatý (poskytujúci vitamín C), selén (z kvasníc), chróm (z kvasníc), železo zinok (z citrátu), extrakt z morskej riasy kelp (Laminaria japonica) poskytujúci jód, vitamín B5 (D-pantotenát vápenatý), vitamín E (D-alfa tokoferyl sukcinát), vitamín B3 (nikotinamid), vegánsky vitamín D3 (cholekalciferol), maltodextrín, škrob, sacharóza, beta karotén z Mrkvy obyčajnej (škrob, kukuričný škrob, D-alfa tokoferol), vitamín B1 (tiamín hydrochlorid), vitamín B2 (riboflavín), bór (tetraboritan sodný), vitamín B6 (ako P5P), mangán (mangánový citrát), meď (síran meďnatý), vitamín K2 (MK-7), folát (L-metylfolát vápenatý), molybdén (molybdénan sodný), vitamín B12 (metylkobalamín), biotín, celulóza, oxid kremičitý, stearát horečna (raslinná celulóza), glycerín (poťah tabliet).

Upozornenie: Doplnok stravy. Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Doplnky stravy sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uskladňovať mimo dosahu malých detí. Nevhodné pre deti. Uchovávajte v chlade, suchu a mimo priameho slnečného žiarenia. Vhodné pre ľudí s citlivosťou na kvasinky a kvasnice. Po použití prosím obal zrecyklujte.

Cytoplan je britským výrobcom doplnkov stravy. Na rozdiel od iných výrobcov je vlastnený charitatívnou nadáciou, čo mu umožňuje zamerať sa na iné ciele, než je generovanie zisku. Viac ako 90% doplnkov stravy je plne vegánskych, firma aplikuje etický prístup k dodávateľom, ovzdušie aj celkovému prístupu k výrobe.

Férové ​​odmeny výrobcom, čisté pracovné prostredie, používanie recyklovaných a biodegradovateľných materiálov vo výrobe, to je Cytoplan.

Výrobky sú vyvíjané v spolupráci s lekármi, výroba je zameraná na bioaktívne formy vitamínov a minerálov. Doplnky sú koncipované tak, aby pomáhali bežným ľuďom prekonať „výživovú medzeru“ v každodennom živote.

Dodávateľ: INOWIS, s.r.o., Radlinského 295/1, Žilina

Napísať recenziu

Cytoplan Pregna-Plan Multivitamín pre tehotné aj dojčiace matky, 60 tabliet

Cytoplan Pregna-Plan Multivitamín pre tehotné aj dojčiace matky, 60 tabliet

Výživový doplnok. Pregna-plan od Cytoplan je komplexný multivitamínový prípravok vhodný pre nastávajúce aj dojčiace matky.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK