Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

BrainMax Omega 3, Olej z tresčej pečene, citrón, 240 ml

BrainMax Omega 3, Olej z tresčej pečene, citrón, 240 ml Zväčšiť
Prémiový rybí olej z pečene divokých tresiek, ktoré sú udržateľne lovené a šetrne spracované na Islande.

18,71 € s DPH

BrainMax

Dostupnosť: Skladom

Olej z tresčej pečene je jedným z najlepších zdrojov OMEGA 3 mastných kyselín DHA i EPA, pretože tieto nie príliš stabilné mastné kyseliny prirodzene chránia pred oxidáciou vitamínom A. Vitamín A prispieva k podpore zraku, pokožky a imunity. Olej z tresčej pečene je tiež prírodným zdrojom vitamínu D, ktorý podporuje imunitu aj zdravie kostí, zubov. V neposlednom rade sa v oleji nachádza aj vitamín E na ochranu pred oxidatívnym stresom.

Olej z tresčej pečene obsahuje vo svojej jednej dávke 920 mg kyseliny dokosahexaenovej (DHA) a 690 mg kyseliny eikosapentaénovej (EPA). Navyše obsahuje 20 ug alebo 800 IU vitamínu D, 460 μg vitamínu A a 9,2 mg vitamínu E. Pre vývoj mozgu a zraku u detí je kľúčový dostatočný príjem DHA, ale rovnako tak je dôležitý aj pre normálnu činnosť mozgu u dospelých jedincov. Rybí olej z tresčej pečene môžu vďaka odstráneniu bielkovín aj jedinci s alergiou na ryby.

Zloženie: 

Veľkosť dávky: 10 ml (1 lyžica) Množstvo v 1 dávke
%RHP*
Olej z tresčej pečene
9200 mg ***
Omega-3 mastné kyseliny
2160 mg ***
EPA 690 mg ***
DHA 920 mg ***
Vitamin A
460 µg (1533 IU)
58 %
Vitamin D
20 µg (800 IU)
400 %
Vitamin E
4,6 mg 38 %

*RHP Referenčná hodnota príjmu podľa vyhlášky 54/2004 Zb. znenie 1. 4. 2018. Všeobecne uznávané pravidlo odporúčanej dennej dávky je pre mužov 400 mg a ženu 310 mg. U žien je v období tehotenstva potreba horčíka zvýšená. Z tohto pohľadu dosahuje 1 kapsula 41% odporúčanej dennej dávky.

Zloženie: Olej z tresčej pečene, prírodná citrónová aróma, antioxidant, (zmes tokoferolov), vitamín E (d-alfa-tokoferylacetát), vitamín A (retinyl palmitát), vitamín D (cholekalciferol).

Dávkovanie: 10 ml oleja z tresčej pečene denne s jedlom alebo bezprostredne po jedle. 10 ml = 2 čajové lyžičky alebo 1 polievková lyžica.

Upozornenie: Ukladajte mimo dosahu detí! Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Dodržujte zdravý životný štýl.

Skladovanie: Rybí olej skladujte na chladnom, suchom a tmavom mieste s minimálnym prístupom vzduchu. Po otvorení skladujte v chladničke! Dbajte na pozornosť dotiahnutému uzáveru.

Hmotnosť: 240 ml

Firma BrainMax vyrába vlastné doplnky stravy, ktoré sú postavené na najnovších vedeckých poznatkoch na prekonávanie vlastných limitov. Doplnky stravy, ktorých zloženie je navrhnuté podľa najnovších poznatkov z oblasti zvyšovania mentálneho i fyzického výkonu a optimalizácie zdravia v spolupráci s Mgr. Adamom Česlíkom. Všetky produkty sú vyrábané v Českej republike z prvotriednych surovín s vysokou biodostupnosťou. Veľký dôraz je kladený na minimalizáciu balastných zložiek a umelých sladidiel.

Ich misiou je prinášať na trh najkvalitnejšie produkty, najhodnotnejšie informácie, najlepšie služby pre klientov a byť svojim transparentným a férovým prístupom vzorom pre ostatné firmy. Aktuálne pôsobí v Česku, Slovensku, Maďarsku, Poľsku a Rumunsku.

Dodávateľ: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

Napísať recenziu

BrainMax Omega 3, Olej z tresčej pečene, citrón, 240 ml

BrainMax Omega 3, Olej z tresčej pečene, citrón, 240 ml

Prémiový rybí olej z pečene divokých tresiek, ktoré sú udržateľne lovené a šetrne spracované na Islande.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK
  • 23. 08. 2024
    • Veľmi rýchle dodanie