Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Medarek Tymianová masť Kuriatko 30 ml

Novinka

Medarek Tymianová masť Kuriatko 30 ml Zväčšiť
Na podporu pri prechladnutí pre deti od 3 mesiacov do 3 rokov.

9,63 € s DPH

Medarek

Dostupnosť: Skladom

Úplne prírodná a 100% bio (organická) masť vhodná na podporu organizmu pri prechladnutí. Kuriatko je vhodné pre deti od troch mesiacov do troch rokov.

Obsahuje 100% prírodných surovín v organickej (bio) kvalite. Bez vody, parabénov, umelých aróm.

Masť má farbu od jemne žltej po zelenú, je to dané tým, že rascový olej má tmavší sediment, ktorý sa darí viac či menej rozvíriť a rovnomerne namiešať do masti.

Základ masti tvorí organický olej z čiernej rasce. Podľa tradičnej čínskej medicíny olej podporuje imunitný systém, má antibakteriálne účinky a je vhodný pri prechladnutí. Mangové maslo v bio kvalite sa stará o pružnosť kože a prírodne bez chémie nám masť zahusťuje :). Bio tymian linalool je jedna z najsilnejších bylín na prechladnutie. Zároveň je však tento druh tymiánu vhodný pre malé deti. Bio borovice sa využíva pri dýchacích ťažkostiach. Je známa svojimi antibakteriálnymi, antiseptickými vlastnosťami a schopnosťou podporovať imunitný systém. Bio levanduľka upokojuje, znižuje úzkosť a podporuje pokojný spánok.

Použitie: Mazte ​​na chrbát alebo hrudník maximálne 3x denne malé množstvo masti. Vmasírujte do kože. Zaistite, aby sa dieťa namazaného miesta nedotýkalo, mohlo by si masť zaniesť napr. do očí, čo by štípalo vďaka esenciálnym olejom. Nanášajte iba na zdravú kožu bez výskytu akéhokoľvek narušenia kože. Po aplikácii si umyte ruky mydlom. Odporúčame nanášať aj na noc pred spaním. Pokiaľ by koža reagovala začervenaním, je možné, že je dieťa alergické na určitú zložku masti (esenciálne oleje, mango atp.). V takom prípade masť nepoužívajte.

Nepoužívajte preventívne. Mazajte max 1 týždeň, potom urobte min. týždeň pauzu.

Zloženie: Nigella Sativa Seed Oil* (bio olej z čiernej rasce), Mangifera Indica Seed Butter* (bio mangové maslo), Thymus Vulgaris Oil* (bio tymiánový esenciálny olej), Pinus Sylvestris Leaf Oil* (bio borovicový esenciálny olej), Linalool * (prirodzená súčasť éterického oleja), Lavandula Angustifolia Oil* (bio levanduľový esenciálny olej), Limonene* (prirodzená súčasť éterického oleja).

Medarek je malá česká firma, ktorá sa snaží žiť v súlade s prírodou. Zakladatelia Lucka a Standa sa okrem iného zaujímajú o zdravie, prírodnú kozmetiku a včelárstvo. Každý rozumie tomu svojmu, ale spolu tvorí dokonalú dvojku a hnací motor Medarka.

Dodávateľ: Medarek, Mlynárska 316/17, Ostrava – Hrabová, 720 00

Napísať recenziu

Medarek Tymianová masť Kuriatko 30 ml

Medarek Tymianová masť Kuriatko 30 ml

Na podporu pri prechladnutí pre deti od 3 mesiacov do 3 rokov.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK
  • 23. 08. 2024
    • Veľmi rýchle dodanie