Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Purity Vision Deokryštál 60 g

Novinka

Purity Vision Deokryštál 60 g Zväčšiť
Minerálny dezodorant, ktorý poskytne pocit sviežosti po celý deň.

4,54 € s DPH

Purity Vision

Dostupnosť: Skladom

Deo kryštál je 100% prírodný dezodorant, ktorý tvorí minerálnu soľ Potassium Alum, známa aj ako kamenec. Kryštál je úplne bez parfumácie, vďaka čomu je vhodný pre mužov aj ženy. Jeho jemné zloženie je ideálne na citlivú pokožku so sklonom kalergiám.

Minerálny dezodorant aktívne neutralizuje telesný pach, a to bez narušenia prirodzeného fungovania organizmu a bez upchatia potných pórov. Medzi jeho výhody sa radí zloženie bez alkoholu, dlhotrvajúca účinnosť a šetrnosť voči oblečeniu, nezanecháva stopy na oblečení.

AKO FUNGUJE:
Deo kryštál zanecháva po aplikácii na pokožke veľmi tenký minerálny film. Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu rozkladá baktérie a zamedzuje tak vzniku nepríjemného pachu. Navyše aktívne podporuje prirodzený ochranný film pokožky.

POUŽITIE:

Deo kryštál navlhčite vodou a naneste na suchú pokožku, potom ho opláchnite a osušte. Môžete ho kombinovať sľubovoľným parfémom. Minerálny dezodorant môžete aplikovať iba ráno, ale pokožke nebude vadiť ani opakované použitie počas dňa. Kryštál je tiež vhodný na potiace sa dlane achodidlá. 

UCHOVANIE: Keďže sa jedná o prírodný a krehký kryštál, dbajte na bezpečné zaobchádzanie.

Zloženie: 100% Potassium Alum.

V česká značke PURITY VISION® už 10 rokov spájame najnovšie vedecké poznatky spolu s tradičnými a časom preverenými postupy. Prinášame vám moderné výrobky uspokojujúce dnešné potreby aj trendy.

Našim cieľom je dosiahnuť najvyššej možnej kvality a zároveň priateľské ceny, aby o svoje zdravie a krásu mohol dbať naozaj každý. Podporujeme sociálne projekty v rozvojových krajinách, po celom svete sledujeme trendy vo výžive a v starostlivosti o ľudské zdravie. Hľadáme v najmodernejších laboratóriách a inšpirujeme sa múdrosťou prastarých kultúr. To najlepšie a najúčinnejšie vám potom prinášame v podobe vysoko kvalitné prírodnej kozmetiky a Bio potravín pod značkou PURITY VISION®. Po produktoch PURITY VISION® chceme, aby boli prínosom, hodnotou a príležitostí.

Spolupracujeme priamo s farmármi a lokálnou komunitou v Ugande v Afrike, na Filipínskymi ostrovoch alebo napríklad v Bulharsku. Vstupné suroviny našich produktov sú ručne zbierané a pomáhajú zvýšiť stabilný príjem sociálne slabším rodinám.

Rešpektujeme ekologické hľadisko ako pri získavaní surovín, výrobe, tak pri preprave a predaji. Väčšina našich produktov má certifikáciu bio kvality. Chceme skrátka, aby PURITY VISION® predstavovala hodnoty, v ktorej veríme: kvalitu, spoľahlivosť, šetrnosť a nádej pre krajinu a ľudstvo.

  • Sme proti testovaniu na zvieratách.
  • Pri výrobe využívame zelenú energiu z obnoviteľných zdrojov.
  • Snažíme sa baliť naše produkty do skla a znovupoužiteľných obalov.
  • Nepoužívame umelé konzervanty ani farbivá.
  • Naše kozmetické výrobky sú tak čisté, že sa dajú jesť.

Dodávateľ: Natures Care CZ s.r.o., Hlavná 15, 76804 Střílky

Napísať recenziu

Purity Vision Deokryštál 60 g

Purity Vision Deokryštál 60 g

Minerálny dezodorant, ktorý poskytne pocit sviežosti po celý deň.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 18. 09. 2024
    • všetko ok, dobá cena, rýchle dodanie
  • 16. 09. 2024
    • Rychle dodanie
  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.