Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Havlíkova apotéka Milovaná žena 30 ml

Havlíkova apotéka Milovaná žena 30 ml Zväčšiť
Denný aj nočný krém Milovaná žena obsahuje účinné zložky, ktoré pleti dodajú komplexnú výživu a starostlivosť.

23,46 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

  • Hĺbkovo hydratuje a regeneruje pokožku
  • Redukuje vrásky
  • Zlepšuje celistvosť pokožky
  • Obmedzuje odlupovanie drobných šupiniek pokožky
  • Podporuje reštrukturalizácia vrchnej vrstvy pokožky

Stoechiol™ je olej získavaný CO2 extrakciou z Levandule Stoechas, ktorý sa vďaka tvaru kvetenstva nazýva levanduľa motýlia. Kombinácia týchto účinných zložiek napomáha k zníženiu hĺbky mimických vrások, odlupovaniu pokožky, zlepšeniu jej celistvosti a zmierneniu citlivosti pokožky. Pleť regeneruje, hydratuje, zanecháva ju hebkú a jemnú.

Stopy času sa objavujú, či chceme, alebo nie. Vďaka správnej a pravidelnej starostlivosti o pokožku môžeme tieto procesy oddialiť alebo aspoň spomaliť. Každá žena by k sebe mala správať lásku, rešpekt a vďaku. Je totiž krásna a jedinečná taká, aká sa narodila. Zaslúžite si milovať samého seba. Láska, ktorá z vás vyžaruje je totiž krásne jemné svetlo, ktoré dopadá aj na ostatných.

Použitie: Krém je určený na každodennú starostlivosť. Odporúčame aplikovať ráno a večer v tenkej vrstve na vyčistenú tvár a krk. Aplikujeme vždy zdola smerom nahor, aby sme napomohli vypnutiu pokožky. Začneme na dekolte a cez krk, bradu, líca a oči postupujeme až k čelu.

Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandľový olej), Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej), Propanediol (hydratačná látka z kukurice), Glycerín (rastlinná hydratačná látka), Glyceryl Stearate Ciara , Cetyl Alcohol (prírodný vosk a regulátor viskozity), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo), Glyceryl Stearate (prírodný emulgátor rastlinného pôvodu), Lavandula Stoechas Extract (Stoechiol - olej získaný z levadule Stoechas), Papaver Somni Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (rakytníkový extrakt), Royall Jelly (materská kašička), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (rozmarínový extrakt), Caprylyl Glycol (podporuje konzervačný systém), Caprylic/Capric Triglyceride (prírodná olejová zložka), Tocop , Xanthan Gum (prírodná gélotvorná látka), Sodium Levulinate, Sodium Anisate (sodné soli organických kyselín s bakteriostatickou funkciou, chráni produkt pred znehodnotením), Lavandula Angustifolia Oil (esenciálny olej
z levandule úzkolisté), Parfém (prírodná vonná kompozícia), Linalool, Citronellol, Geraniol (pochádza z esenciálnych olejov).

Sila je v prírode, ktorá nás obklopuje. PhMr. Karel Havlík dobre vedel, že namáhané a poškodené pleti najlepšie pomôže práve sama príroda. Pri výrobe našich kozmetických produktov čerpáme z čistej prírody, rešpektujeme ju a snažíme sa od nej poučiť. Bylinky, ktoré spracovávame, si s láskou sami pestujeme v ekozahradách. Včelie produkty šetrne získavame z úľov umiestnených v čistom a chemicky nezaťaženom prostredí.

Napísať recenziu

Havlíkova apotéka Milovaná žena 30 ml

Havlíkova apotéka Milovaná žena 30 ml

Denný aj nočný krém Milovaná žena obsahuje účinné zložky, ktoré pleti dodajú komplexnú výživu a starostlivosť.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK