Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Havlíkova apotéka Anjelská tvár 30 ml

Havlíkova apotéka Anjelská tvár 30 ml Zväčšiť
Krém pre anjelsky hebkú tvár je nočná emulzia pre vyhladený vzhľad pleti s obsahom extraktu z hľúz zemiaky a materskej kašičky, ktorá tvorí dokonalú kombináciu pre zachovanie sviežeho vzhľadu.

22,33 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

  • Nočný krém pre anjelsky hebkú pleť
  • Redukuje vrásky
  • Dodá pleti šťavnatosť a pevnosť
  • Osvieži namáhanú pleť
  • Vhodná aj ako starostlivosť o problematickú pleť

Krém je určený najmä pre suchú, dehydratovanú a mestom zaťaženú pleť a to najmä zrelú. Lokálne odporúčame na pravidelné používanie po dobu 30 dní. Tiež je vhodná ako starostlivosť o pleť problematickú, kde je potrebné nastoliť rovnováhu hydratácie pleti.

Použitie: Krém je určený na každodennú starostlivosť. Odporúčame aplikovať večer v tenkej vrstve na vyčistenú tvár a krk. Aplikujeme vždy zdola smerom nahor, aby sme napomohli vypnutiu pokožky. Začneme na dekolte a cez krk, bradu, líca a oči postupujeme až k čelu. Krém je možné použiť aj lokálne na vysušené miesta. Lokálne odporúčame na pravidelné používanie po dobu 30 dní.

Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda - nosič vodorozpustných látok), Isoamyl Laurate (ECOCERT certifikovaný - prírodný olej), Glycerín (surovina rastlinného pôvodu - hydratuje pokožku), Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej), Propanediol (hydratačná látka prírodného pôvodu) , Glyceryl Stearate Citrate (emulgátor rastlinného pôvodu), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo), Cetearyl Alcohol (vosk a regulátor viskozity), Sodium Hyaluronate (kyselina hyalurónová), Mellisa Officinalis Leaf Extract (extrakt z olej z levandule úzkolistej), Solanum Tuberosum Pulp Extract (extrakt z hľuzy zemiakov), Royal Jelly (materská kašička), Tocopherol (vitamín E - antioxidant), Sodium Levulinate, Sodium Anisate (sodné soli organických kyselín s bakteriostatickou funkciou - chráni produkt pred znehodnotením ), Caprylyl Glycol (emolient, znižuje straty vody v pokožke, podporuje konzervačný systém), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate (konzervant pre potravinárstvo a certifikovanú prírodnú a bio kozmetiku), Xanthan Gum (prírodný regulátor viskozity), Sodium Phytate (látka prírodného pôvodu, vážiace ióny kovov), Alcohol (prírodné rozpúšťadlo pre účinné látky), Citric Acid (úprava pH), Linalool (pochádza z esenciálnych olejov)

Sila je v prírode, ktorá nás obklopuje. PhMr. Karel Havlík dobre vedel, že namáhané a poškodené pleti najlepšie pomôže práve sama príroda. Pri výrobe našich kozmetických produktov čerpáme z čistej prírody, rešpektujeme ju a snažíme sa od nej poučiť. Bylinky, ktoré spracovávame, si s láskou sami pestujeme v ekozahradách. Včelie produkty šetrne získavame z úľov umiestnených v čistom a chemicky nezaťaženom prostredí.

Napísať recenziu

Havlíkova apotéka Anjelská tvár 30 ml

Havlíkova apotéka Anjelská tvár 30 ml

Krém pre anjelsky hebkú tvár je nočná emulzia pre vyhladený vzhľad pleti s obsahom extraktu z hľúz zemiaky a materskej kašičky, ktorá tvorí dokonalú kombináciu pre zachovanie sviežeho vzhľadu.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK