Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Purity Vision Bio Upokojujúci Aloe vera gél 200 ml

Novinka

Purity Vision Bio Upokojujúci Aloe vera gél 200 ml Zväčšiť
Univerzálny pomocník, ktorého sa hodí mať vždy po ruke. Jeho upokojujúce a regeneračné účinky si zamiluje celé vaše telo, vrátane tváre a vlasov.

14,13 € s DPH

Purity Vision

Dostupnosť: Skladom

Bio Aloe vera je ideálnym riešením po opaľovaní, kedy je pokožka podráždená po celom dni strávenom na slnku. Gél nájde svoje využitie ako podkladová vrstva, po uštipnutí hmyzom, pri rozčesávaní vlasov alebo na upokojenie citlivej pokožky.

Bio Aloe vera gél PURITY VISION sme obohatili o extrakt zo sladkovodnej riasy spiruliny, ktorá pokožku chráni pred okolitými vplyvmi a detoxikuje ju. Gél sa ľahko rozotiera, na pokožke vytvára chladivý efekt a poskytuje jej potrebnú hydratáciu a výživu. Obsiahnutá Bio Medovková a Bio Harmančeková voda dodáva gélu príjemnú vôňu. Blahodarné účinky Aloe vera sú známe už po stáročia. Doprajte svojmu telu porciu prírodnej starostlivosti s Bio Aloe vera aj Vy.

Použitie:

Pre citlivú aj ekzematickú pleť: Gél je vhodný pre všetky typy pleti vrátane citlivej a ekzematickej. Preniká do hĺbky, kde pôsobí svojimi hydratačnými a regeneračnými účinkami. Najmä citlivejšia a problematická pleť si gél obľúbi pre jeho upokojujúce účinky.

Extra porcia hydratácia: Gél vytvára ochranný film, ktorý udržuje vlhkosť vo vnútri pleti a bráni vysušovaniu. Chráni pred voľnými radikálmi, čím spomaľuje proces starnutia, vrátane tvorby vrások. Bio Aloe vera gél sme navyše obsahuje extrakt zo spiruliny, ktorá posilňuje kožnú bariéru a vyživuje.

Po opaľovaní: Po celom dni strávenom na slnku pokožka doslova volá po upokojení a regenerácii. Vyskúšajte Bio Aloe vera gél, ktorý podráždenú kožu od slnka šetrne hydratuje, chladí a osviežuje. Jemná gélovitá konzistencia sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pokožku maximálne hydratovanú.

Po holení: Po holení či depilácii Bioepilom býva pokožka podráždená a začervenaná. Doprajte jej preto rýchlu regeneráciu a výživu pomocou Bio Aloe Vera gélu.

Upokojenie pokožky po uštipnutí hmyzom: Bio Aloe vera gél zmierňuje svrbenie pokožky po bodnutí hmyzom. Má protisvrbivé a chladivé účinky, vďaka ktorým aj vy zachováte chladnú hlavu.

Uľahčite si rozčesávanie s Bio Aloe vera gélom PURITY VISION®. Naneste gél rovnomerne na celú dĺžku vlasov a užite si jednoduché rozčesávanie bez zbytočnej straty vlasov. Ošetrujúce látky obsiahnuté v Bio Aloe vera zaistia pevnosť a pružnosť vlasov a vyživia suché končeky.

Trápi vás lupiny a suchá pokožka hlavy? Siahnite po géle z Bio Aloe vera. Aktívne látky vyživujú vlasové korienky, hydratujú pokožku hlavy a zabraňujú tvorbe lupín.

Zloženie: INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice * (šťava z BIO aloe vera) Melissa Officinalis Flower / Leaf / St Water * (BIO Medovková voda), Chamomilla Recutita Flower Water * (BIO Harmančeková voda), Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtra z fermentovaných reďkoviek), Aqua (voda), Spirulina Platensis Extract (extrakt zo spiruliny), Chondrus Crispus Powder (prášok z puchratky kučeravé, karagenan), Potassium Chloride (chlorid draselný), Lactobacillus Ferment (antimikro.

*Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

**Prirodzená súčasť medovkovej vody.

V česká značke PURITY VISION® už 10 rokov spájame najnovšie vedecké poznatky spolu s tradičnými a časom preverenými postupy. Prinášame vám moderné výrobky uspokojujúce dnešné potreby aj trendy.

Našim cieľom je dosiahnuť najvyššej možnej kvality a zároveň priateľské ceny, aby o svoje zdravie a krásu mohol dbať naozaj každý. Podporujeme sociálne projekty v rozvojových krajinách, po celom svete sledujeme trendy vo výžive a v starostlivosti o ľudské zdravie. Hľadáme v najmodernejších laboratóriách a inšpirujeme sa múdrosťou prastarých kultúr. To najlepšie a najúčinnejšie vám potom prinášame v podobe vysoko kvalitné prírodnej kozmetiky a Bio potravín pod značkou PURITY VISION®. Po produktoch PURITY VISION® chceme, aby boli prínosom, hodnotou a príležitostí.

Spolupracujeme priamo s farmármi a lokálnou komunitou v Ugande v Afrike, na Filipínskymi ostrovoch alebo napríklad v Bulharsku. Vstupné suroviny našich produktov sú ručne zbierané a pomáhajú zvýšiť stabilný príjem sociálne slabším rodinám.

Rešpektujeme ekologické hľadisko ako pri získavaní surovín, výrobe, tak pri preprave a predaji. Väčšina našich produktov má certifikáciu bio kvality. Chceme skrátka, aby PURITY VISION® predstavovala hodnoty, v ktorej veríme: kvalitu, spoľahlivosť, šetrnosť a nádej pre krajinu a ľudstvo.

  • Sme proti testovaniu na zvieratách.
  • Pri výrobe využívame zelenú energiu z obnoviteľných zdrojov.
  • Snažíme sa baliť naše produkty do skla a znovupoužiteľných obalov.
  • Nepoužívame umelé konzervanty ani farbivá.
  • Naše kozmetické výrobky sú tak čisté, že sa dajú jesť.

Dodávateľ: Natures Care CZ s.r.o., Hlavná 15, 76804 Střílky

Napísať recenziu

Purity Vision Bio Upokojujúci Aloe vera gél 200 ml

Purity Vision Bio Upokojujúci Aloe vera gél 200 ml

Univerzálny pomocník, ktorého sa hodí mať vždy po ruke. Jeho upokojujúce a regeneračné účinky si zamiluje celé vaše telo, vrátane tváre a vlasov.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK