Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Dr. Mercola Vitamíny pre oči 30 kapsúl

Dr. Mercola Vitamíny pre oči 30 kapsúl Zväčšiť
Výživový doplnok. Vitamíny pre oči (eye support) obsahuje najvýkonnejšie zložky pre podporu očného zdravia - luteín, zeaxantín, čierne ríbezle a astaxantín.

26,63 € s DPH

Dr. Mercola

Dostupnosť: Skladom

Luteín je prirodzene sa vyskytujúce karotenoid. Luteín slúži v tele ako antioxidant a vaše oči používajú luteín na absorbciu modrého svetla. Je to antioxidant, ktorý je schopný bojovať s voľnými radikálmi a chráni bunky pred oxidačným poškodením. V ľudskom organizme sa hromadia v oku, konkrétne makule, čo je malá oblasť sietnice, ktorá je zodpovedná za centrálne videnie, av pokožke.

Zeaxantín je najsilnejší antioxidant a nachádza sa v sietnici. Je prítomný v oku (šošovka a makula) na podporu optimálnej každodennej funkcie oka. Zeaxantín bojuje s voľnými radikálmi a znižuje spolu s luteínom ich počet priamo v sietnici.

Astaxantín je ďalší zo silných antioxiantov. Ide o karotenoid, ktorý je 500 krát silnejší v antioxidačnej kapacite ako vitamín E. To znamená, že v porovnaní s ekvivalentným množstvom vitamínu E je astaxantín 500 krát účinnejší. Štruktúra Astaxantínu je úzko podobá luteínu a zeaxantínu. Ale jeho jedinečná konfigurácia dovoľuje zvýšenú antioxidačnú ochranu likvidujúcu voľné radikály. Poskytuje tak vynikajúcu ochranu proti oxidácii vášho tkaniva v sietnici spôsobenej svetlom. Je 65 krát silnejší ako vitamín C v upratovaní voľných kyslíkových radikálov. Pomáha udržiavať zodpovedajúci tlak v oku.

Dávkovanie: 1 kapsula denne

Zloženie v jednej kapsule:

  • Antokyany (z čiernych ríbezlí) - 50 mg
  • Luteín (mesiačik lekársky extrakt z kvetu) - 10 mg
  • Organic Astaxantín (Haematococcus pluvialis prášok) - 2 mg
  • Zeaxantín (mesiačik lekársky extrakt z kvetu) - 2 mg

Ostatné ingrediencie: Organic maltodextrín z tapioky, kapsule (hydroxypropylmetyl celulóza), sukróza, hydroxypropyl metyl celulóza, škrob z tapioky, zmes tokoferolov (vitamín E)

Upozornenie: Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy. Produkt nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek a nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. Účelom informácií tu uvedených nie je zvýšenie spotreby a výdaja produktov. Nevyberáme vás k nevhodnému, nestriedmemu alebo neopodstatnenému používaniu produktov. Vždy si pozorne preštudujte príbalový leták, účinné látky a použitie produktov konzultujte s lekárom alebo lekárnikom.

Dr. Mercola, jedna z popredných top 10 zdravotných spoločností. Dr. Mercola má viac ako 20 rokov klinických skúseností a systematicky inovuje, vylepšuje produkty z oblasti kvality, zloženia a technológie výroby. Dr. Mercola podporuje alternatívny holistický prístup k liečbe.

Dodávateľ: Nutraseu s.r.o., Litoměřiská 834/19D, Praha 9 190 00

Napísať recenziu

Dr. Mercola Vitamíny pre oči 30 kapsúl

Dr. Mercola Vitamíny pre oči 30 kapsúl

Výživový doplnok. Vitamíny pre oči (eye support) obsahuje najvýkonnejšie zložky pre podporu očného zdravia - luteín, zeaxantín, čierne ríbezle a astaxantín.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK