Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Vegetology MultiVit - Multivitamíny a minerály pre vegánov, 60 tabliet

Novinka

Vegetology MultiVit - Multivitamíny a minerály pre vegánov, 60 tabliet Zväčšiť
Výživový doplnok obsahuje jedinečné spojenie 26 vitamínov a minerálov, ktoré sú navyše obohatené o prírodný antioxidačný „superfoods“ komplex brilantných rastlín.

10,50 € s DPH

Vegetology

Dostupnosť: Skladom

Kombinácia 26 vitamínov a minerálov v aktívnych, vysoko vstrebateľných formách, určená predovšetkým vegetariánom a vegánom na doplnenie esenciálnych živín. Obohatené o antioxidačný komplex „superfoods“, ktorý poskytuje kľúčové živiny nielen pre silnú imunitu, metabolizmus a nervový systém. Vhodné od 11 rokov.

  • Jedinečná receptúra ​​s obsahom chelátov aminokyselín a pokročilých foriem minerálov, pre čo najlepšiu absorpciu a biologickú aktivitu vitamínov a minerálov
  • Až 26 vitamínov a minerálov
  • Extra prírodné antioxidanty v podobe „superfoods“ (extrakt z Goji Berry, čučoriedok, zeleného čaju, tekvicových semien a hrozna (Resveratrol))

Pre koho je produkt vhodný:

Vďaka vysokému obsahu potrebných esenciálnych živín, minerálov a vitamínov produkt ocenia hlavne vegetariáni a ľudia na rastlinnej strave/vegáni. Zároveň je však vhodný pre kohokoľvek, kto hľadá kvalitný multinutrient, ktorý celkovo prispieva k normálnym funkciám tela, ako napríklad mentálny výkon, kognitívne funkcie, normálne funkcie imunitného systému, metabolizmus a mnoho ďalšieho.

Dávkovanie: Na dosiahnutie najlepších výsledkov odporúčame užívať 1 tabletu denne s jedlom a dostatočným množstvom vody.

Zloženie: Uhličitan vápenatý, citrát horečnatý, mikrokryštalická celulóza, kyselina askorbová, superfoods zmes (extrakt z plodov goji, extrakt z čučoriedok, extrakt zo zeleného čaju, extrakt z tekvicových semien, resveratrol (extrakt z hrozna)), choly , D-alfa tokoferol, nikotínamid, protihrudkujúce látky (stearan horečnatý, oxid kremičitý), rutín, inositol, D-pantotenát vápenatý, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, extrakt z riasy, bubonaté, riboflavín, riboflavín komplex , vitamín A (maltodextrín, kukuričný škrob, vitamín A), síran mangánatý, koenzým Q10, luteínový prášok, síran meďnatý, vitamín D (triclyceridy so stredne dlhým reťazcom, arabská guma, askorbát sodný, cholekalciferol-, vitamín , folát (kyselina listová), pikolinát chromitý, molybdénan sodný, biotín, vitamín B12 (kyanokobalamín), obal tablety (Hydroxypropylmetylcelulóza, glycerol).

Upozornenie: Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Skladujte na chladnom a suchom mieste, v pôvodnom obale, mimo dosahu malých detí. Nie je určené pre deti mladšie ako 11 rokov, tehotné a dojčiace ženy, pokiaľ lekár neurčí inak. Ak užívate akékoľvek predpísané lieky alebo máte nejaké zdravotné problémy, vždy sa pred užívaním vitamínov alebo doplnkov poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom. Doplnky stravy by nemali byť používané ako náhrada pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Ak zaznamenáte nežiaducu reakciu, prestaňte doplnok užívať a vyhľadajte lekársku pomoc. Po použití prosím obal zrecyklujte.

Britská značka doplnkov stravy vedená tímom skúsených vedcov, ktorí dýchajú pre zdravie a spokojnosť ľudí, zároveň sú neskutočne zvedaví a receptúry prípravkov zakladajú na starostlivých a dlhodobých výskumoch. 100% rastlinné doplnky stravy s certifikáciou Vegan Society pritom vyvíjajú na mieru modernému človeku, ktorý vo svojom rušnom živote často upozaďuje svoje zdravie a nestíha sledovať príjem všetkých potrebných vitamínov a živín, a to či už sa stravuje rastlinne alebo nie. Všetky prípravky Vegetology sú vhodné pre vegánov, na svoje si prídu aj deti, seniori a tehotné a dojčiace ženy. Vynikajú pritom úplnou čistotou receptúr a premyslenou kombináciou kvalitných rastlinných ingrediencií s cieľom čo najvyššej možnej efektivity prípravkov.
Dodávateľ: INOWIS, s.r.o., Radlinského 295/1, Žilina

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Vegetology MultiVit - Multivitamíny a minerály pre vegánov, 60 tabliet

Vegetology MultiVit - Multivitamíny a minerály pre vegánov, 60 tabliet

Výživový doplnok obsahuje jedinečné spojenie 26 vitamínov a minerálov, ktoré sú navyše obohatené o prírodný antioxidačný „superfoods“ komplex brilantných rastlín.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK