Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Vetbalm 60 ml

Energy Vetbalm 60 ml Zväčšiť
Veterinárna masť Vetbalm na labky a pazúriky. Preventívne ošetrenie kože labiek a lôžok pazúrikov v letnom aj zimnom období.

10,00 € s DPH

Energy

Dostupnosť: Skladom

Prírodná masť na labky a pazúriky pre zvieratá na preventívne ošetrenie kože labiek, pazúrikov a ich lôžok. Vetbalm spríjemní pohyb Vášmu zvieraciemu kamarátovi ako po rozpálenom, tak po drsnom alebo zmrznutom teréne.

Použitie: Veterinárny balzam je možné používať v letnom aj zimnom období pri extrémnych podmienkach k ochrane kože labiek a pazúrikov.

Masť votrite do kože labiek a na povrch pazúrikov. Neaplikovať do otvorených rán!

Zloženie: Olea Europea Fruit Oil, Cera Albumy, Cannabis Sativa Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Mel, Butyrospermum Parkii Butter, Rosmarinus Officinalis Leaf Extractcena

Skladovanie: Uchovávajte v suchu, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, pri teplote 5–25 °C. Chráňte pred mrazom. Ukladajte mimo dosahu detí.

Začiatkom 90. rokov založená česká spoločnosť ENERGY predstavuje dnes nadnárodné zoskupenie združujúce pod svojím názvom pobočky a zastúpenia v rôznych častiach sveta. Výrobky spoločnosti Energy sú vyrobené z vysoko účinných, zaručene prírodných produktov, zostavených podľa princípov starej čínskej medicíny, avšak s využitím najnovších poznatkov fytoterapie, homeopatie, kryštáloterapie a biorezonancie. Prostredníctvom vlastného výskumu zaručuje značka Energy zákazníkom čo možno najkvalitnejšie a najčistejšie výrobné postupy a v tomto smere sa už dnes radí k svetovej špičke. Po ošetrení týmito produktmi je pleť dobre zásobená kyslíkom a pestrou paletou minerálov, vitamínov a celým radom biologických látok so silným regeneračným a vitalizujúcim účinkom na bunky kože.

Dodávateľ: ENERGY GROUP, a.s., Trójska 201/39, 171 00 Praha 7

Napísať recenziu

Energy Vetbalm 60 ml

Energy Vetbalm 60 ml

Veterinárna masť Vetbalm na labky a pazúriky. Preventívne ošetrenie kože labiek a lôžok pazúrikov v letnom aj zimnom období.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK
  • 23. 08. 2024
    • Veľmi rýchle dodanie