Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Purity Vision Bio Retinol sérum 30 ml

Novinka

Purity Vision Bio Retinol sérum 30 ml Zväčšiť
Nočné omladenie spostupne sa uvoľňujúcim 0,05% retinolom a koenzýmom Q10.

13,29 € s DPH

Purity Vision

Dostupnosť: Skladom

Zastavte čas s nočným Bio Retinol sérom. Dodajte vašej pleti elixír mladosti. Retinol spolu s koenzýmom Q10 redukuje jemné linky, vrásky a prispieva k produkcii kolagénu. Špeciálne lipozomy zaisťujú postupné uvoľňovanie retinolu, zintenzívnenie účinkov a jeho lepšie vstrebanie do hlbších vrstiev pleti. Unikátna kombinácia extraktov z mrkvy, pivných kvasiniek, prasličky a chia semienok navyše dodáva pleti potrebné živiny a minerály, hydratuje, podporuje prekrvenie pleti a spomaľuje starnutie. Sérum ocení každá pleť, ktorá túži po mladistvom vzhľade.

Zatočte zráskami pomocou vitamínu mladosti. Sérum sretinolom a ďalšími prospešnými látkami zredukuje drobné nedokonalosti pleti a navráti jej stratenú pevnosť a pružnosť.

Medzi ďalšie plusy tohto séra patrí jeho príjemná vôňa. Má ľahko sladkú kvetinovú vôňu s podtónom citrusov.

Navyše sérum má ľahkú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva mastný film a zaistí dlhotrvajúci pocit zamatovej hebkosti.

Použitie: Naneste pár kvapiek séra večer na vyčistenú a tonizovanú pleť

Bio Retinol sérum nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

TIP: Pre chladivý efekt sérum uchovajte v chladničke

Zloženie: INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice * (šťava zaloe vera), Rosa Damascena Flower Water * (ružová voda), Aqua, Glycerín, Helianthus Annuus Seed Oil * (slnečnicový olej), Lactobacillus Ferment, Xanthan Gum (prírodné spojivo) Sodium Stearoyl Lactylate (emulgátor), Retinol, Ubiquinone (koenzým Q10), Phospholipids (fosfolipidy), Daucus Carota Sativa Extract (extrakt skarotky), Saccharomyces Cerevisiae Extract (extrakt skvasiniek), Panax Ginseng Arvense Extract (extrakt spresličky), Salvia Hispanica Seed Extract (extrakt schia semienok), Vanilla Planifolia Fruit Extract* (extrakt zvanilky), Rosa Damascena Flower Extract (extrakt z ruže), Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (pomera , Lavandula Angustifolia Oil (levanduľový esenciálny olej), Pelargonium Graveolens Oil (geraniový esenciálny olej), Leuconostoc/Radish Root Ferment Filitrate (ferment zriedky), Tapioca Starch (škrob zmanioku), Algin (extrakt zmorský) , Citronellol**, Geraniol**, Linalool**.

*Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

**Prirodzená súčasť ružovej vody a esenciálnych olejov.

V česká značke PURITY VISION® už 10 rokov spájame najnovšie vedecké poznatky spolu s tradičnými a časom preverenými postupy. Prinášame vám moderné výrobky uspokojujúce dnešné potreby aj trendy.

Našim cieľom je dosiahnuť najvyššej možnej kvality a zároveň priateľské ceny, aby o svoje zdravie a krásu mohol dbať naozaj každý. Podporujeme sociálne projekty v rozvojových krajinách, po celom svete sledujeme trendy vo výžive a v starostlivosti o ľudské zdravie. Hľadáme v najmodernejších laboratóriách a inšpirujeme sa múdrosťou prastarých kultúr. To najlepšie a najúčinnejšie vám potom prinášame v podobe vysoko kvalitné prírodnej kozmetiky a Bio potravín pod značkou PURITY VISION®. Po produktoch PURITY VISION® chceme, aby boli prínosom, hodnotou a príležitostí.

Spolupracujeme priamo s farmármi a lokálnou komunitou v Ugande v Afrike, na Filipínskymi ostrovoch alebo napríklad v Bulharsku. Vstupné suroviny našich produktov sú ručne zbierané a pomáhajú zvýšiť stabilný príjem sociálne slabším rodinám.

Rešpektujeme ekologické hľadisko ako pri získavaní surovín, výrobe, tak pri preprave a predaji. Väčšina našich produktov má certifikáciu bio kvality. Chceme skrátka, aby PURITY VISION® predstavovala hodnoty, v ktorej veríme: kvalitu, spoľahlivosť, šetrnosť a nádej pre krajinu a ľudstvo.

  • Sme proti testovaniu na zvieratách.
  • Pri výrobe využívame zelenú energiu z obnoviteľných zdrojov.
  • Snažíme sa baliť naše produkty do skla a znovupoužiteľných obalov.
  • Nepoužívame umelé konzervanty ani farbivá.
  • Naše kozmetické výrobky sú tak čisté, že sa dajú jesť.

Dodávateľ: Natures Care CZ s.r.o., Hlavná 15, 76804 Střílky

Napísať recenziu

Purity Vision Bio Retinol sérum 30 ml

Purity Vision Bio Retinol sérum 30 ml

Nočné omladenie spostupne sa uvoľňujúcim 0,05% retinolom a koenzýmom Q10.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 18. 09. 2024
    • všetko ok, dobá cena, rýchle dodanie
  • 16. 09. 2024
    • Rychle dodanie
  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.