Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Purity Vision Bio Vitamín C sérum 30 ml

Novinka

Purity Vision Bio Vitamín C sérum 30 ml Zväčšiť
Sila antioxidantov pre jasnú a žiarivú pleť s 5% vitamínom C a 0,5% kyselinou hyalurónovou. Vďaka Bio Vitamin C séru bude vaša pleť svieža a plná prirodzeného jasu.

13,29 € s DPH

Purity Vision

Dostupnosť: Skladom

Sérum strategicky kombinuje antioxidačné vlastnosti vitamínu C a E a nízkomolekulárnej kyseliny hyalurónovej pre maximálny účinok v boji proti predčasnému starnutiu. Sérum prispieva k urýchleniu regenerácie pleti, redukuje vzhľad pigmentových a stareckých škvŕn a vyrovnáva tón pleti. Bio Aloe vera, extrakt z chia semienok arakytníka spolu s vitamínmi C a E rozjasňujú matný tón pleti, viditeľne ju spevňujú a redukujú začervenanie.

Vitamín C sérum je doslova receptom na žiarivú pleť plnú vitality. S jeho prelomovým zložením prírodných aktívnych látok sa vaša pleť premení na pružnú, vyhladenú a mladistvo vyzerajúcu.

Príjemná osviežujúca vôňa červenej mandarínky nielen krásne prevonia vašu pleť, ale aj povznesie zmysly svojim aromaterapeutickým účinkom.

Sérum má ľahkú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva mastný film a zaistí dlhotrvajúci pocit zamatovej hebkosti.

Použitie: Naneste pár kvapiek séra ráno na vyčistenú a tonizovanú pleť, následne vmasírujte pleťový olej alebo krém PURITY VISION. Odporúčame kombinovať s ďalšími sérami PURITY VISION pre intenzívnejší účinok. Pri kombinácii sér PURITY VISION nechajte sérum pár minút vstrebať a potom naneste sérum ďalšie. Ideálne je začať s nanášaním menšieho množstva sér a následne intenzitu používania zvyšovať.

TIP: Pre chladivý efekt sérum uchovajte v chladničke

Zloženie: INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice * (šťava zaloe vera), Citrus Aurantium Amara Flower Water * (neroli voda), Sodium Ascorbyl Phosphate (prírodná forma vitamínu C), Lactobacillus Ferment (antimikrobiálna zložka), Glycerín, Helian *(slnečnicový olej), Pentylene Glycol (prírodný konzervant), Lactobacillus, Xanthan Gum (prírodné spojivo), Hydrogenated Farnesene (prírodné zmäkčovadlo), Sodium Stearoyl Lactylate (emulgátor), Tocopherol (vitamín E), Sodium Salvia Hiaspanica Seed Extract (extrakt z chia semienok), Hippophae Rhamnoides Fruit Oil * (rakytníkový olej), Vanilla Planifolia Fruit Extract * (extrakt z vanilky), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract (extrakt z kokosu), Citrus citrónový esenciálny olej), Tapioca Starch (škrob z manioku), Algin (extrakt z morských rias), Aqua, Lactic Acid (kys.mliečna), Limonene**.

*Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

**Prirodzená súčasť esenciálneho oleja.

V česká značke PURITY VISION® už 10 rokov spájame najnovšie vedecké poznatky spolu s tradičnými a časom preverenými postupy. Prinášame vám moderné výrobky uspokojujúce dnešné potreby aj trendy.

Našim cieľom je dosiahnuť najvyššej možnej kvality a zároveň priateľské ceny, aby o svoje zdravie a krásu mohol dbať naozaj každý. Podporujeme sociálne projekty v rozvojových krajinách, po celom svete sledujeme trendy vo výžive a v starostlivosti o ľudské zdravie. Hľadáme v najmodernejších laboratóriách a inšpirujeme sa múdrosťou prastarých kultúr. To najlepšie a najúčinnejšie vám potom prinášame v podobe vysoko kvalitné prírodnej kozmetiky a Bio potravín pod značkou PURITY VISION®. Po produktoch PURITY VISION® chceme, aby boli prínosom, hodnotou a príležitostí.

Spolupracujeme priamo s farmármi a lokálnou komunitou v Ugande v Afrike, na Filipínskymi ostrovoch alebo napríklad v Bulharsku. Vstupné suroviny našich produktov sú ručne zbierané a pomáhajú zvýšiť stabilný príjem sociálne slabším rodinám.

Rešpektujeme ekologické hľadisko ako pri získavaní surovín, výrobe, tak pri preprave a predaji. Väčšina našich produktov má certifikáciu bio kvality. Chceme skrátka, aby PURITY VISION® predstavovala hodnoty, v ktorej veríme: kvalitu, spoľahlivosť, šetrnosť a nádej pre krajinu a ľudstvo.

  • Sme proti testovaniu na zvieratách.
  • Pri výrobe využívame zelenú energiu z obnoviteľných zdrojov.
  • Snažíme sa baliť naše produkty do skla a znovupoužiteľných obalov.
  • Nepoužívame umelé konzervanty ani farbivá.
  • Naše kozmetické výrobky sú tak čisté, že sa dajú jesť.

Dodávateľ: Natures Care CZ s.r.o., Hlavná 15, 76804 Střílky

Napísať recenziu

Purity Vision Bio Vitamín C sérum 30 ml

Purity Vision Bio Vitamín C sérum 30 ml

Sila antioxidantov pre jasnú a žiarivú pleť s 5% vitamínom C a 0,5% kyselinou hyalurónovou. Vďaka Bio Vitamin C séru bude vaša pleť svieža a plná prirodzeného jasu.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 18. 09. 2024
    • všetko ok, dobá cena, rýchle dodanie
  • 16. 09. 2024
    • Rychle dodanie
  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.