Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Purity Vision Bio Niacinamide sérum 30 ml

Novinka

Purity Vision Bio Niacinamide sérum 30 ml Zväčšiť
Bio Niacinamide serum pomáha sredukciou pigmentových škvŕn, škvŕn po akné a poradí si aj s nerovnomerným tónom a textúrou pleti.

12,04 € s DPH

Purity Vision

Dostupnosť: Skladom

Jedinečná kombinácia ceramidov a vitamínu B3 uzamyká v pleti hydratáciu, chráni ju a posilňuje. Sérum tak viditeľne zlepšuje vzhľad pleti a hydratuje pokožku. Vďaka extraktom z nechtíka, harmančeka, vanilky a zeleného čaju má sérum navyše upokojujúci efekt. Hodvábne sérum s „vitamínom krasy“ si zaslúži každá pleť.

Krásna a vyhladená pleť? SBio Niacinamide sérom nie je problém. Jeho inovatívne zloženie efektívne redukuje nerovnosti pleti a zjednocuje jej ton. Oceníte ho aj vboji proti škvrnám po akné.

Neobvyklá kombinácia zázvoru a pomaranča prináša sladkú a ľahko korenenú vôňu, ktorá má aromaterapeutický účinok.

Navyše sérum má ľahkú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva mastný film a zaistí dlhotrvajúci pocit zamatovej hebkosti.

Použitie: Naneste pár kvapiek séra ráno a/alebo večer na vyčistenú a tonizovanú pleť. Odporúčame kombinovať s ďalšími sérami PURITY VISION pre intenzívnejší účinok. Pri kombinácii sér PURITY VISION nechajte sérum pár minút vstrebať a potom naneste sérum ďalšie. Ideálne je začať s nanášaním menšieho množstva sér a následne intenzitu používania zvyšovať.

TIP: Pre chladivý efekt sérum uchovajte v chladničke

Zloženie: INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice * (šťava zaloe vera), Citrus Aurantium Amara Flower Water * (neroli voda), Niacinamide (vitamín B3), Glycerín, Lactobacillus Ferment, Helianthus Annuus Seed Oil * (Slnečnicový olej), Seed Oil* (ricínový olej), Xanthan Gum (prírodné spojivo), Aqua, Sodium Stearoyl Lactylate (emulgátor), Glycosphingolipids, Calendula Officinalis Flower Extract (extrakt z nechtíka), Chamomila Recutita Flower Extract (harmančekový extra extrakt zo zeleného čaju), Zingiber Officinale Root Extract (extrakt zo zázvoru), Vanilla Planifolia Fruit Exract * (extrakt zvanilky), Citrus Auranium Dulcis Peel Oil Expressed * (pomarančový esenciálny olej), Zingiber Officinale Root Oil , Leuconosoc/Radish Root Ferment Filtrate (ferment zriedky), Tapioca Starch (škrob zmanioku), Algin (extrakt z morských rias), Limonene**, Citral (Geranial + Neral)**.

*Z kontrolovaného Ekologického poľnohospodárstva.

**Prirodzená súčasť esenciálnych olejov.

V česká značke PURITY VISION® už 10 rokov spájame najnovšie vedecké poznatky spolu s tradičnými a časom preverenými postupy. Prinášame vám moderné výrobky uspokojujúce dnešné potreby aj trendy.

Našim cieľom je dosiahnuť najvyššej možnej kvality a zároveň priateľské ceny, aby o svoje zdravie a krásu mohol dbať naozaj každý. Podporujeme sociálne projekty v rozvojových krajinách, po celom svete sledujeme trendy vo výžive a v starostlivosti o ľudské zdravie. Hľadáme v najmodernejších laboratóriách a inšpirujeme sa múdrosťou prastarých kultúr. To najlepšie a najúčinnejšie vám potom prinášame v podobe vysoko kvalitné prírodnej kozmetiky a Bio potravín pod značkou PURITY VISION®. Po produktoch PURITY VISION® chceme, aby boli prínosom, hodnotou a príležitostí.

Spolupracujeme priamo s farmármi a lokálnou komunitou v Ugande v Afrike, na Filipínskymi ostrovoch alebo napríklad v Bulharsku. Vstupné suroviny našich produktov sú ručne zbierané a pomáhajú zvýšiť stabilný príjem sociálne slabším rodinám.

Rešpektujeme ekologické hľadisko ako pri získavaní surovín, výrobe, tak pri preprave a predaji. Väčšina našich produktov má certifikáciu bio kvality. Chceme skrátka, aby PURITY VISION® predstavovala hodnoty, v ktorej veríme: kvalitu, spoľahlivosť, šetrnosť a nádej pre krajinu a ľudstvo.

  • Sme proti testovaniu na zvieratách.
  • Pri výrobe využívame zelenú energiu z obnoviteľných zdrojov.
  • Snažíme sa baliť naše produkty do skla a znovupoužiteľných obalov.
  • Nepoužívame umelé konzervanty ani farbivá.
  • Naše kozmetické výrobky sú tak čisté, že sa dajú jesť.

Dodávateľ: Natures Care CZ s.r.o., Hlavná 15, 76804 Střílky

Napísať recenziu

Purity Vision Bio Niacinamide sérum 30 ml

Purity Vision Bio Niacinamide sérum 30 ml

Bio Niacinamide serum pomáha sredukciou pigmentových škvŕn, škvŕn po akné a poradí si aj s nerovnomerným tónom a textúrou pleti.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 18. 09. 2024
    • všetko ok, dobá cena, rýchle dodanie
  • 16. 09. 2024
    • Rychle dodanie
  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.