Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Vegetology Bone Care - Vitamíny na kĺby a kosti, 60 tabliet

Novinka

Vegetology Bone Care - Vitamíny na kĺby a kosti, 60 tabliet Zväčšiť
Výživový doplnok. Výživa na kĺby, kosti a chrupavky s obsahom výnimočnej vegánskej alternatívy chondroitínu a glukosamínu spolu s dôležitými vitamínmi a minerálmi pre celý pohybový aparát.

15,63 € s DPH

Vegetology

Dostupnosť: Skladom

Vitamíny na kĺby a kosti, obsahuje unikátnu 100% vegánsku alternatívu chondroitínu - Fytodroitin™ - a tiež vegánsky glukosamín pochádzajúci z huby Kropidlák čierny, ktoré sú doplnené dôležitými vitamínmi a minerálmi ako vitamín C, D3, K2, horčík a váp. Táto kombinácia poskytuje rovnaké vlastnosti potrebné na udržanie zdravých kostí a kĺbov bez dopadu na životné prostredie v spojení s rybolovom ako iné neveganské alternatívy. Bez obsahu živočíšnych zložiek, bez lepku, bez cukru a bez GMO.

Vhodný pre:

  • osoby s aktívnym životným štýlom
  • osoby vo vyššom veku
  • osoby, ktoré si chcú udržať zdravé kosti, kĺby alebo svalovú funkciu.

Dávkovanie: Na dosiahnutie najlepších výsledkov odporúčame 2 tablety denne s jedlom a dostatočným množstvom vody. Každá tableta má deliacu ryhu na uľahčenie užívania.

Zloženie: Glukosamín HCl, uhličitan vápenatý, citrát horečnatý, maltodextrín, mikrokryštalická celulóza, fytodroitín™ (polysacharidy glykozaminoglykánu, výťažky z rias), vitamín C (kyselina askorbová, hydroxypropyl , oxid kremičitý). Kukuričný škrob, triglyceridy so stredne dlhým reťazcom, arabská guma, askorbát sodný, D-alfa tokoferol, cholekalciferol), povlak (glycerín, karnaubský vosk).

Upozornenie: Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Skladujte na chladnom a suchom mieste, v pôvodnom obale, mimo dosahu malých detí. Nie je určené pre deti mladšie ako 11 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Ak užívate akékoľvek predpísané lieky alebo máte nejaké zdravotné problémy, vždy sa pred užívaním vitamínov alebo doplnkov poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom. Doplnky stravy by nemali byť používané ako náhrada pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Ak zaznamenáte nežiaducu reakciu, prestaňte doplnok užívať a vyhľadajte lekársku pomoc. Po použití prosím obal zrecyklujte.

Britská značka doplnkov stravy vedená tímom skúsených vedcov, ktorí dýchajú pre zdravie a spokojnosť ľudí, zároveň sú neskutočne zvedaví a receptúry prípravkov zakladajú na starostlivých a dlhodobých výskumoch. 100% rastlinné doplnky stravy s certifikáciou Vegan Society pritom vyvíjajú na mieru modernému človeku, ktorý vo svojom rušnom živote často upozaďuje svoje zdravie a nestíha sledovať príjem všetkých potrebných vitamínov a živín, a to či už sa stravuje rastlinne alebo nie. Všetky prípravky Vegetology sú vhodné pre vegánov, na svoje si prídu aj deti, seniori a tehotné a dojčiace ženy. Vynikajú pritom úplnou čistotou receptúr a premyslenou kombináciou kvalitných rastlinných ingrediencií s cieľom čo najvyššej možnej efektivity prípravkov.
Dodávateľ: INOWIS, s.r.o., Radlinského 295/1, Žilina

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Vegetology Bone Care - Vitamíny na kĺby a kosti, 60 tabliet

Vegetology Bone Care - Vitamíny na kĺby a kosti, 60 tabliet

Výživový doplnok. Výživa na kĺby, kosti a chrupavky s obsahom výnimočnej vegánskej alternatívy chondroitínu a glukosamínu spolu s dôležitými vitamínmi a minerálmi pre celý pohybový aparát.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 18. 09. 2024
    • všetko ok, dobá cena, rýchle dodanie
  • 16. 09. 2024
    • Rychle dodanie
  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.