Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Fytofontana Gyntima Probiotica Forte vaginálne čapíky 10 ks

Novinka

Fytofontana Gyntima Probiotica Forte vaginálne čapíky 10 ks Zväčšiť
Účinkuje proti baktériám a plesniam spôsobujúcim infekcie

10,29 € s DPH

Fytofontana

Dostupnosť: Skladom

Fytofontana Gyntima vaginálne čapíky Probiotica Forte vytvárajú živnú pôdu pre laktobacily nachádzajúce sa vo vaginálnej flóre a zabezpečujú ich optimálne rozmnožovanie. Tieto prirodzené mliečne kultúry chránia pred škodlivými baktériami a infekciami a zaisťujú prirodzenú biologickú rovnováhu v pošve. Laktobacily potláčajú množenie hnilobných a plesňotvorných baktérií, vrátane kvasinky Candida albicans.
Kvôli zvýšeniu účinnosti fytofontana Gyntima vaginálne čapíky Probiotica Forte obsahujú antiseptický olej Tea tree (Melaleuca Alternifolia), ktorý výrazne účinkuje proti baktériám a plesniam spôsobujúcim infekcie, odstraňuje výtoky, pálenie, tlmí svrbenie. Napomáha k vytvoreniu a obnoveniu prirodzených bakteriálnych kultúr a prirodzenej úrovne vlhkosti v pošve. Poskytuje úľavu pri príznakoch suchosti, svrbenia, pálenia, podráždenia a diskomfortu, ktoré sa môže vyskytnúť vo všetkých etapách života ženy.
Fytofontana Gyntima vaginálne čapíky Probiotica Forte obsahujú prirodzené, organizmu neškodné látky. Zloženie je obohatené o výťažok zo šalvie lekárskej, ktorá má podporné antimykotické, protizápalové, dezinfekčné a hydratačné účinky.

Vaginálne čapíky probiotica forte sa dobre uplatnia aj v nasledujúcich prípadoch:

  • pri užívaní antibiotík alebo iných prostriedkov, ktoré ničia baktérie, prípadne pri použití drastického pošvového dezinfekčného prostriedku, ktorý spôsobí poškodenie prirodzenej vaginálnej flóry
  • pri výtoku, pri používaní antikoncepčných tabliet alebo pri vnútromaternicovom teliesku
  • pri výtoku po návšteve kúpaliska
  • pri výtoku neznámeho pôvodu (fluór vaginalis), alebo v prípadoch miernej bakteriálnej vaginitídy (zápalu pošvy), kde použitie antiinfekčnej terapie nie je potrebné
  • pri výtoku po pohlavnom styku

Použitie:
V akútnom prípade sa odporúča aplikácia 1 čapíka 1 krát denne, najlepšie večer pred spaním, po večernej hygiene. Dĺžka liečby - 10 dní.
Pri preventívnom používaní sa čapíky aplikujú 2 krát týždenne, dlhodobo.

  1. Čapík rozbaľte z fólie pri špičke.
  2. Zasuňte čapík hlboko do pošvy.
  3. Po aplikácii dochádza k miernemu znečisteniu bielizne. Odporúča sa podľa potreby použiť hygienickú vložku.

Zloženie: PEG 32, Lactosum, Polysorbatum 20, PEG 20, Natrii chloridum, Acidum lacticum, Melaleuca alternifolia, Magnesia sulphas, Proteóza peptón, Extractum Salviae officinalis, Benzalkonia chloridum, Acidum folicu.

Naším cieľom je vyrábať produkty z udržateľných prírodných zdrojov a s pomocou vedy získavať najlepšie výsledky a účinky, ktoré tieto látky môžu ponúknuť. Prostredníctvom našej vízie ľudského zdravia, založeného na prírodných, biotechnologických produktoch, sa stále učíme a skúmame nové prísady a metódy použitia. V Herb-Pharme, ktorá je vlastníkom a výrobcom produktov značky Fytofontana, je inovácia všade prítomná a vytvára novú paradigmu pre biotechnologický priemysel.

Dodávateľ: Herb-Pharma AG, Waldmannstrasse 6, 8001 Zurich, Switzerland

Napísať recenziu

Fytofontana Gyntima Probiotica Forte vaginálne čapíky 10 ks

Fytofontana Gyntima Probiotica Forte vaginálne čapíky 10 ks

Účinkuje proti baktériám a plesniam spôsobujúcim infekcie

Produkty v rovnakej kategórii

  • 18. 09. 2024
    • všetko ok, dobá cena, rýchle dodanie
  • 16. 09. 2024
    • Rychle dodanie
  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.