Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Runa essence 210 g

Energy Runa essence 210 g Zväčšiť
Runa essence je dokonale vyladené a nutrične vyvážené smoothie. Prírodné suroviny vysokej kvality v unikátnej kombinácii. Biorytmické smoothie podľa princípov tradičnej čínskej medicíny. Osviežuje, harmonizuje psychiku, posilňuje srdce s tenké črevo.

20,00 € s DPH

Energy

Dostupnosť: Skladom

Runa essence je čisto prírodná, harmonizačná a biorytmická smoothia zostavená podľa princípov tradičnej čínskej medicíny (TČM) podporujúca psychiku, povzbudenie životnej radosti a mladistvý vzhľad. Rešpektuje nutričné ​​potreby aj kľúčové biorytmy organizmu a nášmu telu dodáva čo najšetrnejšie pripravené a vzájomne zladené esenciálne ingrediencie. Všetky suroviny sú starostlivo vybrané s dôrazom na kvalitu aj spôsob spracovania, kedy bola zachovaná ich rýdza čistota a živá podstata. Smoothie je úplne bez chémie, aditív a konzervantov. Neobsahuje lepok ani pridaný cukor.

Synergické zloženie a účinok jednotlivých surovín podľa TČM pôsobí ako preventívna aj terapeutická strava u jedincov s oslabením čchi srdca a tenkého čreva. Jednotlivé zložky – ovocie, medicinálna huba, bylinky a korenie sa navzájom podporujú. Obsahuje zdroj vlákniny, bielkovín, sacharidov a kvalitných tukov a je plné zdraviu prospešných antioxidantov, polyfenolov, vitamínov a minerálov. Významný je omladzujúci (anti-aging) efekt.

Ľahko dostupné, rýchle a nutrične vysoko kvalitné raňajky či desiata do práce, školy, na cestách alebo na dovolenke.

Dávkovanie: Do mixéra na prípravu smoothie (alebo do šejkra – pokiaľ vám nevadí hrubšia konzistencia) vsypte 30 g (cca 2–3 lyžice) smoothie, zalejte cca 200 ml vody izbovej teploty a rozmixujte.

Zloženie 1 porcia: srvátkový proteín (32,8 %), sušené kokosové mlieko (16,7 %), lyofilizovaný banán – prášok (16,3 %), sušená hruška – prášok (13,3 %), plodnica rôsolovky riasotvaré – prášok (9,3 %), lyofilizovaná čučoriedka (plod) – prášok (9 %), extrakt z vňate mučenky pletnej (1,7 %), sušený mletý podzemok zázvoru lekárskeho (0,3 %), extrakt z podzemku kurkumovníka dlhého (0 ,2 %), nerafinovaná soľ.
Môže obsahovať stopy obilnín, škrupinových plodov, sezamu a mlieka.

Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, pri teplote 10–25 °C. Chráňte pred mrazom. Ukladajte mimo dosahu detí!

Začiatkom 90. rokov založená česká spoločnosť ENERGY predstavuje dnes nadnárodné zoskupenie združujúce pod svojím názvom pobočky a zastúpenia v rôznych častiach sveta. Výrobky spoločnosti Energy sú vyrobené z vysoko účinných, zaručene prírodných produktov, zostavených podľa princípov starej čínskej medicíny, avšak s využitím najnovších poznatkov fytoterapie, homeopatie, kryštáloterapie a biorezonancie. Prostredníctvom vlastného výskumu zaručuje značka Energy zákazníkom čo možno najkvalitnejšie a najčistejšie výrobné postupy a v tomto smere sa už dnes radí k svetovej špičke. Po ošetrení týmito produktmi je pleť dobre zásobená kyslíkom a pestrou paletou minerálov, vitamínov a celým radom biologických látok so silným regeneračným a vitalizujúcim účinkom na bunky kože.

Dodávateľ: ENERGY GROUP, a.s., Trójska 201/39, 171 00 Praha 7

Napísať recenziu

Energy Runa essence 210 g

Energy Runa essence 210 g

Runa essence je dokonale vyladené a nutrične vyvážené smoothie. Prírodné suroviny vysokej kvality v unikátnej kombinácii. Biorytmické smoothie podľa princípov tradičnej čínskej medicíny. Osviežuje, harmonizuje psychiku, posilňuje srdce s tenké črevo.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK
  • 23. 08. 2024
    • Veľmi rýchle dodanie