Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

MycoMedica MyFire 90 kapsúl

MycoMedica MyFire 90 kapsúl Zväčšiť
Výživový doplnok. Kombinácia bylín a húb na prečistenie RE (horkosti) a Shi Re (vlhké horúcosti).

27,00 € s DPH

MycoMedica

Dostupnosť: Skladom

Efektívna zmes na nerovnováhy spôsobené Feng Re a Nei Re (veternou aj vnútornou horúčavou), Huo (ohňom) či Shi Re (vlhkou horkosťou). Vychádza zo zmesi Huang Lian Jie Du Wan. Korkovník tu bol nahradený chryzantémou a čiernohlávkom, čím sa rozšírilo pôsobené zmesi v hornom žiariči, hlave a očiach.

Z vitálnych húb sme zvolili Ohňovec pre jeho schopnosť schladzovať Wei Re (žalúdočný oheň). Jeho povaha je studená a svojím tropizmom k pečeni, žalúdku a hrubému črevu dokáže rozptýliť oheň, obťažujúci ducha Shen.

Nájde uplatnenie najmä u konštitučne nadmerných typov s problémami žalúdka a žlčníka, vysokým tlakom, nespavosťou a podráždenosťou. Je vhodná ako súčasť domácej a cestovnej lekárničky.

Dávkovanie:

  • Bežná dávka: 1-3 kapsule 2 x denne
  • Zvýšená dávka: 3 - 10 kapsúl denne

Je vhodné poradiť sa s lekárom alebo praktikom čínskej medicíny.

Kapsule užívajte na lačno (min. 30 minút pred jedlom či 60 minút po jedle), zapíjajte vodou alebo slabým zeleným čajom.

Odporúčame užívať vždy 5 dní v týždni a 2 dni vynechať.

Zloženie v jednej kapsule: ohňovec brázditý (Phellinus linteus), 30% extrakt – 250 mg, Huang Lian (Rhiz. coptidis), koptis čínsky – 35,7 mg, Zhi Zi (Fruc. gardeniae), gardénia jazmínová – 35,7 mg , Ju Hua (Flos chrysanthemi morifolii), zlateň morušolistá – 53,6 mg, Xia Ku Cao (Herb. prunella vulgaris spica), čiernohlávok obyčajný – 53,6 mg, Huang Qin (Rad. scutellariae), šišiak bajkalský mg

Neobsahuje kofeín, lepok, konzervačné látky, farbivá ani cukor.

Upozornenie: Doplnok stravy. Produkt nie je určený pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Produkt neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Dodržujte zdravý životný štýl. Neobsahuje kofeín, lepok konzervačné látky, farbivá ani cukor. Skladujte v tme a suchu.

Firma MycoMedica predáva extrakty z húb s maximálnym podielom polysacharidov. Odborným konzultantom MycoMedica je prof. Ing. Pavel Valíček DrSc., Významný európsky botanik zameraný na rastliny Ázie. Na všetky produkty sú vykonávané v renomovanej a nezávislej nemeckej laboratóriu testy na ťažké kovy, pesticídy, mikrobiologické testy, DNA, testy na rádioaktivitu, množstvo polysacharidov.

Dodávateľ: TCM POINT s.r.o., Masarykovo námestie 18, 549 54, Police nad Metují

Napísať recenziu

MycoMedica MyFire 90 kapsúl

MycoMedica MyFire 90 kapsúl

Výživový doplnok. Kombinácia bylín a húb na prečistenie RE (horkosti) a Shi Re (vlhké horúcosti).

Produkty v rovnakej kategórii

  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK
  • 23. 08. 2024
    • Veľmi rýchle dodanie