Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

MycoMedica MyAge 90 kapsúl

MycoMedica MyAge 90 kapsúl Zväčšiť
Výživový doplnok. Kombinácia bylín a húb na spomalenie starnutia. Anti-aging efekt.

27,00 € s DPH

MycoMedica

Dostupnosť: Skladom

Starnutie nastáva, keď nám začína výrazne ubúdať esencie Jing. Telo ide na rezervu. Zhoršujú sa reakcie, pretrváva celodenná únava, výrazne ubudne svalová hmota, obmedzí sa sexualita. Pretože esencia je spojená s obličkami, zhorší sa nádych, človek sa nedokáže dodýchnuť. Zároveň sa zníži množstvo potravy, ktorú slezina a žalúdok dokážu prijať a spracovať.

Starnutie nie je len doménou seniorov. Predčasné starnutie hrozí každému, kto dlhodobo vydáva viac Qi, než prijíma. Najmä športovcom, alebo workoholikom. Rýchle zhoršovanie zraku je prvým varovaním.

Základom zmesi je kombinácia húb na podporu obličiek, pečene, srdca a pľúc. Vysoká dávka ženšenu mohutne dopĺňa Qi, vrátane pôvodnej (Yuan Qi). Ženšenu asistuje jam, ktorý spoločne s rehmániou a hroznom dopĺňajú Jin a esenciu obličiek. Gumojilm podporuje tkanivá a posilňuje bedrá a kolená. Puškvorec a Maitake pracujú s vlhkosťou a posilňujú slezinu. Drieň dopĺňa pečeň a obličky, zviera esenciu a tekutiny. Tak zabraňuje strate tekutín a vysušeniu.

Zmes je zostavená na podporu rezerv organizmu, bez rizika zahltenia sleziny mastnými bylinami. Posilňuje nielen obličky a pečeň, ale aj slezinu a tak „nadľahčuje telo“.

Z moderného pohľadu upravuje a zvyšuje hladinu pohlavných hormónov u mužov aj u žien.

Ženšen podporuje antiaging efekt.

Dávkovanie:

  • Bežná dávka: 1-3 kapsule 2 x denne
  • Zvýšená dávka: 3 - 10 kapsúl denne

Je vhodné poradiť sa s lekárom alebo praktikom čínskej medicíny.

Kapsule užívajte na lačno (min. 30 minút pred jedlom či 60 minút po jedle), zapíjajte vodou alebo slabým zeleným čajom.

Odporúčame užívať vždy 5 dní v týždni a 2 dni vynechať.

Zloženie v jednej kapsule: Cordyceps CS–4 (Cordyceps sinensis), húsenica čínska, 30 % extrakt – 60 mg, Reishi (Ganoderma lucidum), leskokôrka lesklá, 30 % extrakt – 105,3 mg, Maitake (Grifola frondosa), trsna , 30 % extrakt – 60 mg, Ren Shen (Rad. ginseng), ženšen pravý – 60 mg, He Shou Wu (Rad. polygoni multiflori), stavba viackvetá – 48,8 mg, Di Huang (Rad. rehmaniae preparata), rehmánia lepkavá - 48,8 mg, Shan Yao (Tub. dioscoreae oppositae), jam čínsky - 3,3 mg, Du Zhong (Cortex eucommiae), gumojilm brestový - 48,8 mg, Shi Chang Pu (Rhiz. acori), puškvorec trávolistý – 32,5 mg, Shan Zhu Yu (Fruc. corni), drieň lekársky – 32,5 mg

Neobsahuje kofeín, lepok, konzervačné látky, farbivá ani cukor.

Upozornenie: Doplnok stravy. Produkt nie je určený pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Produkt neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Dodržujte zdravý životný štýl. Neobsahuje kofeín, lepok konzervačné látky, farbivá ani cukor. Skladujte v tme a suchu.

Firma MycoMedica predáva extrakty z húb s maximálnym podielom polysacharidov. Odborným konzultantom MycoMedica je prof. Ing. Pavel Valíček DrSc., Významný európsky botanik zameraný na rastliny Ázie. Na všetky produkty sú vykonávané v renomovanej a nezávislej nemeckej laboratóriu testy na ťažké kovy, pesticídy, mikrobiologické testy, DNA, testy na rádioaktivitu, množstvo polysacharidov.

Dodávateľ: TCM POINT s.r.o., Masarykovo námestie 18, 549 54, Police nad Metují

Napísať recenziu

MycoMedica MyAge 90 kapsúl

MycoMedica MyAge 90 kapsúl

Výživový doplnok. Kombinácia bylín a húb na spomalenie starnutia. Anti-aging efekt.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 09. 2024
    • Rychle dodanie
  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.