Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Havlíkova apotéka Grófkino sérum na vyhladenie a vypnutie pleti 30 ml

Havlíkova apotéka Grófkino sérum na vyhladenie pleti 30 ml Zväčšiť
Pleťové sérum je navrhnuté pre unavenú, starnúcu a povädnutú pleť so známkami dehydratácie pokožky.

30,50 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

  • Povzbudzuje unavenú a ochabnutú pleť
  • Dodáva extra dávku vlahy suchej a unavenej pleti
  • Zamedzuje tvorbe suchých šupiniek
  • Vyhladzuje povrch pleti

Sérum obsahuje Pentavitin®, avokádový olej a zemiakový extrakt. Kombinácia účinných prírodných hydratačných komponentov zaisťuje pleti potrebnú vlhkosť a chráni ju pred stratou vody - uľaví dehydrovanej pleti, intenzívne ju regeneruje a prináša osvieženie a pohodu.

Pentavitin®, na ktorý bola vykonaná klinická štúdia, je látka zložená zo sacharidových komplexov identických s tými, ktoré sú súčasťou pokožky. Vďaka tomu sa na bunky kože špecificky viaže a zaisťuje jej okamžitú a hĺbkovú hydratáciu po dobu až 72 hodín. Zároveň pokožku posilňuje, chráni a zlepšuje jej vzhľad.

Použitie: Sérum aplikujte dvakrát denne na vyčistenú pleť. Po vsiaknutí séra použite pleťový krém. Na zaručenie čo najlepšieho účinku odporúčame používať: každý deň po dobu aspoň troch týždňov. Ďalej postačí 2x týždenne.

Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda, nosič vo vode rozpustných látok), Persea Gratissima Oil (avokádový olej), Saccharide Isomerate (Pentavitin®) Isoamyl Laurate (ECOCERT certifikovaný, prírodný olej), Glycerín (rastlinný glycerín, hydratuje pokožku), Solan Extract (exrakt zo zemiakov), Lysolecitín, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Pullulan, (prírodné zahusťovadlá a regulátory viskozity), Tocopherol (vitamín E, antioxidant), Sodium Levulinate, Sodium Anisate (sodné soli organických kyselín s bakteriostatickou funkciou znehodnotením), Caprylyl Glycol (podporuje konzervačný systém), Alcohol (rozpúšťadlo pre účinné prírodné látky), Potassium Sorbate (konzervant pre potravinárstvo a certifikovanú prírodnú a bio kozmetiku), Sodium Phytate (prírodná látka vážiaca ióny kovov do zlúčenín), Citric Acid (kyselina citrónová, regulátor pH), Sodium Citrate (citrát sodný, slúži na úpravu finálneho pH), Parfém (pochádza z prírodných esenciálnych olejov)

Sila je v prírode, ktorá nás obklopuje. PhMr. Karel Havlík dobre vedel, že namáhané a poškodené pleti najlepšie pomôže práve sama príroda. Pri výrobe našich kozmetických produktov čerpáme z čistej prírody, rešpektujeme ju a snažíme sa od nej poučiť. Bylinky, ktoré spracovávame, si s láskou sami pestujeme v ekozahradách. Včelie produkty šetrne získavame z úľov umiestnených v čistom a chemicky nezaťaženom prostredí.

Napísať recenziu

Havlíkova apotéka Grófkino sérum na vyhladenie a vypnutie pleti 30 ml

Havlíkova apotéka Grófkino sérum na vyhladenie a vypnutie pleti 30 ml

Pleťové sérum je navrhnuté pre unavenú, starnúcu a povädnutú pleť so známkami dehydratácie pokožky.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK