Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Enzymedica Allerase 60 kapsúl

Enzymedica Allerase 60 kapsúl Zväčšiť
Výživový doplnok. Allerase je únikátna zmes enzýmov amylázy a mukolázy, ktoré uľavujú od nepríjemných sezónnych problémov. Obsahuje enzýmy rozkladajúce hlieny.

27,00 € s DPH

Enzymedica

Dostupnosť: Skladom

Alergény môžu vyvolávať kýchanie, kašeľ, zvýšenú produkciu hlienu a ďalšie problémy, ktoré spôsobujú nepríjemné pocity. Allerase je zmes enzýmov amylázy a mukolázy uľavujúca od nepríjemných príznakov alergií. Enzýmy sa prirodzene vyskytujú v ľudskom tele a pomáhajú nám jednoduchšie absorbovať živiny. Získajte úľavu od sezónnych a iných respiračných dráždivých látok prirodzenou cestou. Ľudské telo každý deň vdychuje minimálne 20 miliárd rôznych častíc, ktoré citlivým jedincom spôsobujú nepríjemné príznaky. Objavte enzýmy, ktoré dokážu viac než len rozkladať potravu. Tieto enzýmy vám pomôžu odbúravať vdychované látky, ktoré vás dráždia a navyše posilnia prirodzené reakcie tela. Umožní vám to tak lepšie dýchať bez vedľajších účinkov a ospalosti.

  • Úľava pri sezónnych problémoch.
  • Úľava od vdychovaných dráždivých iritantov.
  • Enzýmy pomáhajú rozkladať hlieny a ďalšie látky pre maximalizáciu účinku. Amylázy rozkladajú škrob a sacharidy a mukolázy rozkladajúce hlieny môžu prispieť k podpore ľahšieho dýchania. Dráždivé alergény veľmi často obsahujú proteínovú zložku, preto sa pridáva aj proteáza, ktorá je schopná zložku rozložiť.
  • Unikátna technológia Thera-blend zaisťuje maximálny efekt.

Thera-blend™ je unikátny proces, ktorý kombinuje viac kmeňov enzýmov pracujúcich v špecifických hladinách pH, ​​čo vedie k spoľahlivému výkonu v tele. Tieto enzýmy sú preto až 3x silnejšie a pracujú až 6x efektívnejšie ako iné jednoduché izolované enzymatické kmene. Thera-blend™ tiež zaisťuje vyššiu efektivitu, účinok aj biologickú dostupnosť.

Dávkovanie: Užívajte 1 kapsula trikrát denne na lačno, 1 hodinu pred jedlom alebo 2 hodiny po jedle.

Zloženie v 1 kapsule:
Amyláza Thera-blend™ - 36000 DU*
Proteáza Thera-blend™ - 80000 HUT*
Glukoamyláza - 50 AGU*
Mukoláza Thera-blend™ - 15 mg*
Invertáza - 1525 SU*

Merné jednotky enzýmov vychádzajú z metódy stanovenej Food Chemical Codex (FCC), čo je jediný národný štandard pre hodnotenie vegetariánskych enzýmov. Tento systém stanovuje úroveň aktivity a potencie pre enzýmy.

*DU (Galactosidase Unit), GalU (Galactosidase Units), AGU (Amyloglukosidase Units), CU (Celulase Unit), HUT (Hemoglobín Unit na báze L-tyrozínu), DP (Stupeň diastatickej mohutnosti), ALU (Acid lactase Unit) INVU (Invertase Unit) alebo SU (Sumner Units), FCCFIP (Fédération Internationale Pharmaceutique), Endo-PGU (Endopolygalacturonase Unit), HCU (Hemicellulase Units), XU (Xylanase Units).

Upozornenie: Doplnok stravy. Tento produkt nie je určený na diagnózu, liečbu alebo na prevenciu akejkoľvek choroby. Enzymedica nepoužíva prísady vyrobené biotechnologicky. Enzýmy pochádzajú z ekologických zdrojov, ktoré nesmú prísť do styku so žiadnymi pesticídmi alebo konzervačnými látkami. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Produkt neslúži ako náhrada pestrej stravy. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. Ak ste tehotná, dojčiaca alebo užívate lieky, poraďte sa najskôr s odborníkom.

Enzýmy sú hrdinovia trávenia. Presne takto by sa dali definovať produkty spoločnosti Enzymedica. Zameriavajú sa na enzýmy na najlepších terapeutických úrovniach v oblasti zdravého životného štýlu. Efektivita, udržateľnosť, čistota. To sú výrobky talianskej značky Enzymedica.

Dodávateľ: Nutraseu s.r.o., Litoměřiská 834/19D, Praha 9 190 00

Napísať recenziu

Enzymedica Allerase 60 kapsúl

Enzymedica Allerase 60 kapsúl

Výživový doplnok. Allerase je únikátna zmes enzýmov amylázy a mukolázy, ktoré uľavujú od nepríjemných sezónnych problémov. Obsahuje enzýmy rozkladajúce hlieny.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 15. 10. 2024
    • Spokojnosť
  • 10. 10. 2024
    • Výborná komunikácia , dodanie do 24 hodín
  • 09. 10. 2024
    • Všetko ok, tovar bol včas dodaný ❤️
  • 07. 10. 2024
    • Rýchle dodanie, dobrá cena....