Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Purity Vision Bio Ružový čistiaci olej s arganom, jojobou a vit. E 100 ml

Novinka

Purity Vision Bio Ružový čistiaci olej s arganom, jojobou a vit. E 100 ml Zväčšiť
Vyskúšajte pre každodenné odlíčenie a čistenie pleti 100% prírodný ošetrujúci olej. Jedná sa o šetrnú a účinnú variantu tohto najdôležitejšieho kroku kozmetickej rutiny, ktorá je vhodná pre všetky typy pleti.

14,54 € s DPH

Purity Vision

Dostupnosť: Skladom

Bio Ružový čistiaci olej PURITY VISION obsahuje jedinečnú kombináciu bylinných extraktov a za studena lisovaných Bio olejov, ktorá pleť hĺbkovo vyčistí, upokojí a hydratuje. Olej z pleti odstráni nadbytočný kožný maz, odumreté bunky aj vonkajších nečistoty. Vďaka synergii ďalších 100% prírodných olejov ako je Bio Mandľový, Bio Hroznový, Bio Arganový, Bio Ricínový olej či Bio Jojobový olej pokožku taktiež vyživuje a vyhladzuje.

Použitie: Olej naneste na vlhkú pleť a vmasírujte. Mokrým a nahriatym uterákom jemne zotrite nečistoty spleti a pokračujte v ďalších krokoch starostlivosti o pleť.

Zloženie: INCI: Helianthus Annuus Seed Oil (Slnečnicový olej) *, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandľový olej) *, Vitis Vinifera Seed Oil (Hroznový olej) *, Argania Spinosa Kernel Oil (Arganový olej) * / ●, Ricinus Communis Seed Oil (Ricinový olej)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojobový olej)*/●, Rosa Damascena Flower Extract (extrakt z ruže damašskej), Moringa Oleifera Leaf Extract (extrakt z Moringy), Zingiber Officinale Root Extract (Zázvorový extrakt), Fruit Extract (extrakt z Vanilky)*, Tocopherol, Pelargonium Graveolens Oil (esenciálny olej Geranium), Cymbopogon Martini Oil (esenciálny olej Palmarosa)*, Geraniol**,

*z ekologického poľnohospodárstva,

**Prirodzená súčasť esenciálneho oleja,

● Surovina certifikovaná Fair For Life Fair Trade

V česká značke PURITY VISION® už 10 rokov spájame najnovšie vedecké poznatky spolu s tradičnými a časom preverenými postupy. Prinášame vám moderné výrobky uspokojujúce dnešné potreby aj trendy.

Našim cieľom je dosiahnuť najvyššej možnej kvality a zároveň priateľské ceny, aby o svoje zdravie a krásu mohol dbať naozaj každý. Podporujeme sociálne projekty v rozvojových krajinách, po celom svete sledujeme trendy vo výžive a v starostlivosti o ľudské zdravie. Hľadáme v najmodernejších laboratóriách a inšpirujeme sa múdrosťou prastarých kultúr. To najlepšie a najúčinnejšie vám potom prinášame v podobe vysoko kvalitné prírodnej kozmetiky a Bio potravín pod značkou PURITY VISION®. Po produktoch PURITY VISION® chceme, aby boli prínosom, hodnotou a príležitostí.

Spolupracujeme priamo s farmármi a lokálnou komunitou v Ugande v Afrike, na Filipínskymi ostrovoch alebo napríklad v Bulharsku. Vstupné suroviny našich produktov sú ručne zbierané a pomáhajú zvýšiť stabilný príjem sociálne slabším rodinám.

Rešpektujeme ekologické hľadisko ako pri získavaní surovín, výrobe, tak pri preprave a predaji. Väčšina našich produktov má certifikáciu bio kvality. Chceme skrátka, aby PURITY VISION® predstavovala hodnoty, v ktorej veríme: kvalitu, spoľahlivosť, šetrnosť a nádej pre krajinu a ľudstvo.

  • Sme proti testovaniu na zvieratách.
  • Pri výrobe využívame zelenú energiu z obnoviteľných zdrojov.
  • Snažíme sa baliť naše produkty do skla a znovupoužiteľných obalov.
  • Nepoužívame umelé konzervanty ani farbivá.
  • Naše kozmetické výrobky sú tak čisté, že sa dajú jesť.

Dodávateľ: Natures Care CZ s.r.o., Hlavná 15, 76804 Střílky

Napísať recenziu

Purity Vision Bio Ružový čistiaci olej s arganom, jojobou a vit. E 100 ml

Purity Vision Bio Ružový čistiaci olej s arganom, jojobou a vit. E 100 ml

Vyskúšajte pre každodenné odlíčenie a čistenie pleti 100% prírodný ošetrujúci olej. Jedná sa o šetrnú a účinnú variantu tohto najdôležitejšieho kroku kozmetickej rutiny, ktorá je vhodná pre všetky typy pleti.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 18. 09. 2024
    • všetko ok, dobá cena, rýchle dodanie
  • 16. 09. 2024
    • Rychle dodanie
  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.