Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Purity Vision Bio Ružová voda 100 ml

Novinka

Purity Vision Bio Ružová voda 100 ml Zväčšiť
Bio Ružová voda je 100% prírodné tonikum vhodné pre všetky typy pleti.

9,13 € s DPH

Purity Vision

Dostupnosť: Skladom

Vďaka vitalizujúcim látkam si ho zamiluje suchá pleť. Zrelá pleť ocenia predovšetkým omladzujúce účinky. Bio Ružová voda prirodzene čistí pleť od nečistôt a mazu. Je obľúbená najmä pre svoju opojnú vôňu, regeneračné vlastnosti a všestranné využitie. Bio Ružovú vodu využijete v každodennej starostlivosti o pleť ako hydratačné pleťové tonikum, fixátor make-upu, či na jednoduchšie rozčesávanie vlasov. Vhodná je aj v starostlivosti o pleť so sklonmi k akné.

Použitie:

Krásne vlasy: Bio Ružová voda je skvelá ako bezoplachová starostlivosť. Na ľahšie rozčesávanie vlasov ju stačí nastriekať do dĺžok. Vlasy budú krásne voňavé a hodvábne. Pretože má skvelé regeneračné a hydratačné účinky, môžete ju nastriekať priamo ku korienkom. Nielen že pomôžete ich prirodzenému rastu, ale taktiež dodáte suchej vlasovej pokožke potrebnú vlhkosť.

Starostlivosť o telo: Stačí pár kvapiek Bio Ružovej vody a môžete upokojiť spálenú pokožku od slnka alebo podráždenú pokožku po holení. Rovnako rýchlo si môžete navodiť príjemný pocit osvieženia.

Hýčkanie pleti: K benefitom Bio Ružovej vody patrí jej blahodarný vplyv na očné okolie - zmierňuje únavu a omladzuje. Pri pravidelnom nanášaní dochádza aj k citeľnému spevneniu pleti. Vyskúšajte ju ako pleťovú vodu na tonizáciu. Hodí sa tiež pri závere líčenia pre ľahké zafixovanie make-upu. Vďaka elegantnému flakónu s rozprašovačom ju tiež oceníte v parných dňoch, kedy po pár šplechnutí ucítite opojnú vôňu a okamžitú vzpruhu pleti. Je tiež nenahraditeľná ako podklad pre naše pleťové oleje.

UPOZORNENIE: Aj keď sú bylinky darom z prírody a Bio Ružová voda je 100% prírodná, môže byť pre Vás dráždivá. Najprv ju preto vyskúšajte na predlaktí. Pokiaľ Vám nesadne, vyskúšajte Levanduľovú alebo Harmančekovú vodu.

Zloženie: NCI: 100% čistá ružová voda z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva / Rosa Damascena Flower Water, Citronellol *, Geraniol *.

* Prirodzená súčasť ružovej vody.

V česká značke PURITY VISION® už 10 rokov spájame najnovšie vedecké poznatky spolu s tradičnými a časom preverenými postupy. Prinášame vám moderné výrobky uspokojujúce dnešné potreby aj trendy.

Našim cieľom je dosiahnuť najvyššej možnej kvality a zároveň priateľské ceny, aby o svoje zdravie a krásu mohol dbať naozaj každý. Podporujeme sociálne projekty v rozvojových krajinách, po celom svete sledujeme trendy vo výžive a v starostlivosti o ľudské zdravie. Hľadáme v najmodernejších laboratóriách a inšpirujeme sa múdrosťou prastarých kultúr. To najlepšie a najúčinnejšie vám potom prinášame v podobe vysoko kvalitné prírodnej kozmetiky a Bio potravín pod značkou PURITY VISION®. Po produktoch PURITY VISION® chceme, aby boli prínosom, hodnotou a príležitostí.

Spolupracujeme priamo s farmármi a lokálnou komunitou v Ugande v Afrike, na Filipínskymi ostrovoch alebo napríklad v Bulharsku. Vstupné suroviny našich produktov sú ručne zbierané a pomáhajú zvýšiť stabilný príjem sociálne slabším rodinám.

Rešpektujeme ekologické hľadisko ako pri získavaní surovín, výrobe, tak pri preprave a predaji. Väčšina našich produktov má certifikáciu bio kvality. Chceme skrátka, aby PURITY VISION® predstavovala hodnoty, v ktorej veríme: kvalitu, spoľahlivosť, šetrnosť a nádej pre krajinu a ľudstvo.

  • Sme proti testovaniu na zvieratách.
  • Pri výrobe využívame zelenú energiu z obnoviteľných zdrojov.
  • Snažíme sa baliť naše produkty do skla a znovupoužiteľných obalov.
  • Nepoužívame umelé konzervanty ani farbivá.
  • Naše kozmetické výrobky sú tak čisté, že sa dajú jesť.

Dodávateľ: Natures Care CZ s.r.o., Hlavná 15, 76804 Střílky

Napísať recenziu

Purity Vision Bio Ružová voda 100 ml

Purity Vision Bio Ružová voda 100 ml

Bio Ružová voda je 100% prírodné tonikum vhodné pre všetky typy pleti.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 18. 09. 2024
    • všetko ok, dobá cena, rýchle dodanie
  • 16. 09. 2024
    • Rychle dodanie
  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.