Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Havlíkova apotéka Porcelánová bábika enzymatický peeling 100 ml

Havlíkova apotéka Porcelánová bábika enzymatický peeling 100 ml Zväčšiť
Porcelánová bábika je šetrný peeling plný ovocných enzýmov, ktoré pochádzajú priamo z dužiny papáje.

15,96 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

  • Enzymatický peeling
  • Prevencia proti vzniku bodiek, akné, suchej a lúpajúcej sa pokožke
  • Jasnejšia a prežiarenejšia pokožka
  • Znormalizovanie odlupovania pokožky
  • Obnova hydratácie a bariérové ​​funkcie
  • Prevencia proti vzniku jemných vrások vďaka obnove pokožky

Enzymatický peeling prirodzene odstráni suché odumreté bunky a naruší medzi nimi väzby. Jednoducho, prirodzene a šetrne ich pohltí a obnoví tak prirodzenú hydratáciu a ochrannú bariéru pleti.
Existujú tri základné druhy peelingu:

Chemický - zloženie odstraňuje odumreté bunky pomocou kyselín, ale môže sa stať, že pôsobí až veľmi intenzívne.

Mechanický - skladá sa z jemných zrniečok, ktoré brúsia pleť, ale zároveň ju môže mikroskopicky potrhať.

Enzymatický - enzýmy spoznajú odumreté bunky, narušia väzby medzi nimi a jednoducho a prirodzene ich pohltia.

Použitie: Peeling naneste na odlíčenú suchú pleť v množstve o veľkosti päťkorunáka. Kvapnite do dlane a jemne nanášajte na tvár – následne masírujte aspoň 20 sekúnd. Nezabudnite sa vyhnúť očnému okoliu. Pri suchej a zmiešanej pleti nechajte pôsobiť 3–5 minút, pre mastnejšie typy predĺžte pokojne aj na 5–10 minút. Umyte vlažnou vodou, naneste sérum a následne aj vhodný nočný krém. Používajte ideálne 2-3krát týždenne.

Pri prvých aplikáciách je prirodzený pocit ľahkého mravčenia a štiepania. Po ďalších aplikáciách by malo ustávať, takže pokojne postupne predlžujte dobu pôsobenia. V prípade výrazného pálenia peeling ihneď zmyte. Po aplikácii nevystavujte pleť priamemu slnečnému žiareniu. Preto odporúčame peeling ako súčasť večernej starostlivosti.

Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda), Propanediol (hydratačná látka z kukurice), Glycerín (rastlinná hydratačná látka), Papaín (proteolytický enzým z plodov papáje – súčasť Peelmoist), Proline, Alanine, Serine (aminokyseliny prírodného pôvodu – súčasť Peelmo Nigrum Leaf Extract, Rubus Idaues Leaf Extract (Seboxyl® – extrakty z čiernych ríbezlí a maliny), Amorphophallus Konjac Root Extract (extrakt z koreňa zmijovca indického), Urea (hydratant neživočíšneho pôvodu – súčasť Peelmoist), Sucrose (cukor) prírodného pôvodu), Cellulose Gum, Carragenan, Ceratonia Silique Gum, Xanthan Gum (prírodné gélotvorné látky), Calcium Pantothenate (podporuje hydratáciu a regeneráciu pokožky - súčasť Peelmoist), Magnesium Chloride (zdroj horčíka), Caprylyl / Capryl pôvodu), Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerín (podporujú konzervačný systém), Sorbic Acid, Benzyl Alcohol (konzervanty pre potravinárstvo a certifikovanú prírodnú a bio kozmetiku, Sodium Citrate, Sodium Lactate, Potassium Lactate, Magnesium Lactate (hydratačné látky a úprava)

Sila je v prírode, ktorá nás obklopuje. PhMr. Karel Havlík dobre vedel, že namáhané a poškodené pleti najlepšie pomôže práve sama príroda. Pri výrobe našich kozmetických produktov čerpáme z čistej prírody, rešpektujeme ju a snažíme sa od nej poučiť. Bylinky, ktoré spracovávame, si s láskou sami pestujeme v ekozahradách. Včelie produkty šetrne získavame z úľov umiestnených v čistom a chemicky nezaťaženom prostredí.

Napísať recenziu

Havlíkova apotéka Porcelánová bábika enzymatický peeling 100 ml

Havlíkova apotéka Porcelánová bábika enzymatický peeling 100 ml

Porcelánová bábika je šetrný peeling plný ovocných enzýmov, ktoré pochádzajú priamo z dužiny papáje.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK