Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Havlíkova apotéka Hebká tvárička odličovacia maska ​​200 ml

Havlíkova apotéka Hebká tvárička odličovacia maska ​​200 ml Zväčšiť
Odličovacia maska ​​Hebká tvárička je tá najjemnejšia forma odlíčenia pre vašu pleť.

18,50 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

  • Večerná odličovacia starostlivosť pre všetky typy pleti
  • Pleť zanecháva jemnú a zamatovú
  • Zjemňuje, regeneruje a chráni pred nepriaznivými vplyvmi počasia
  • Pomáha tlmiť začervenanie pokožky
  • Nezaťažuje a neprispieva k upchávaniu pórov
  • Rozpustí oveľa viac nečistôt a líčidiel

Pravidelné odličovanie a čistenie pleti by malo byť neoddeliteľnou súčasťou rutiny každej ženy aj muža. Venujte pozornosť a starostlivosť svojej pleti každý deň, ráno aj večer. Z pleti je nevyhnutné odstrániť nielen make-up, ale aj nečistoty, prebytočný kožný maz a odumreté bunky.

Maska má konzistenciu ľahkého zamatového mlieka a je preto vhodná pre všetky typy pleti, vrátane tej citlivej so sklonmi k začervenaniu. Pôsobí veľmi jemne ale zároveň účinne, obsahuje vysoký počet látok, ktoré sa o pleť starajú a zachovávajú jej prirodzenú ochrannú vrstvu. Po odlíčení je pleť zbavená všetkých nečistôt aj make-upu. Maska pleť zanechá zamatovo jemnú, vyživenú a vyčistí póry bez toho, aby ich upchávala.

Použitie: Večer naneste masku v množstve o veľkosti hrášku na odličovací tampónik, alebo ju aplikujte prstami priamo na pleť. Počas jednej minúty make-up na pleti rozpustí.

Masku z pleti jednoducho zmyte, buď namočeným vatovým tampónom, alebo vodou. Po aplikácii naneste obľúbený nočný krém.

Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda), Coco-Caprylate Caprate (prírodná olejová zložka), Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej), Glycerín (rastlinná hydratačná látka), Cetearyl Alcohol (prírodný vosk a regulátor viskozity), Coco Glu zložka), Glyceryl Stearate (prírodný emulgátor rastlinného pôvodu),, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo), Polyglyceryl-10 Laurate (solubulizátor olejov prírodného pôvodu), Benzyl Alcohol (konzervant pre potravinárstvo a certifikovanú prírodnú a bio kozmetiku Xanthan Gum (prírodné gélotvorné látky), Melissa Officinalis Leaf Extract (medovkový extrakt), Tocopherol (vitamín E, antioxidant), Parfém (prírodná vonná kompozícia), Caprylyl Glycol (podporuje konzervačný systém), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate (konzervant certifikovanú prírodnú a bio kozmetiku), Sodium Phytate (látka prírodného pôvodu, viaže ióny kovov do zlúčenín), Alcohol (prírodné rozpúšťadlo pre účinné látky), Citric Acid, Sodium Hydroxide (úprava pH), Linalool, Geraniol, Citronellol (pochádza z esenciálnych olejov) )

Sila je v prírode, ktorá nás obklopuje. PhMr. Karel Havlík dobre vedel, že namáhané a poškodené pleti najlepšie pomôže práve sama príroda. Pri výrobe našich kozmetických produktov čerpáme z čistej prírody, rešpektujeme ju a snažíme sa od nej poučiť. Bylinky, ktoré spracovávame, si s láskou sami pestujeme v ekozahradách. Včelie produkty šetrne získavame z úľov umiestnených v čistom a chemicky nezaťaženom prostredí.

Napísať recenziu

Havlíkova apotéka Hebká tvárička odličovacia maska ​​200 ml

Havlíkova apotéka Hebká tvárička odličovacia maska ​​200 ml

Odličovacia maska ​​Hebká tvárička je tá najjemnejšia forma odlíčenia pre vašu pleť.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK