Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Havlíkova apotéka Kráľovské raňajky pre pleť 3 minútová maska 50 ml

Havlíkova apotéka Kráľovské raňajky pre pleť 50 ml Zväčšiť
Kráľovské raňajky pre pleť sú 3-minútová ranná maska ​​s aktívnou látkou Pentavitin® (72 hodín hydratácie) s avokádovým olejom, extraktmi z materskej kašičky, rakytníka a šalviou muškátovou.

21,42 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

  • 3-minútová ranná maska ​​s aktívnou látkou Pentavitin®
  • Hĺbkovo hydratuje
  • Zvyšuje elasticitu pokožky
  • Posilňuje funkciu kožnej bariéry
  • Redukuje symptómy dehydratácie

Táto ľahučká emulzia, tvorená kvapalnými kryštálmi s významným obsahom látok, pokožku hĺbkovo hydratuje a zabraňuje tak jej starnutiu. Produkt je určený pre všetky typy pleti.

Základ pochádza z tvorby brnenského lekárnika Vincenca Petkeho, majiteľa lekárne U Zlatej koruny, z prelomu 18. a 19. storočia. Pôvodný názov je zrejme označenie podľa zadávateľa, ktorým bola podľa mena zrejme ruská šľachtičná. Podľa nájdených záznamov zaplatil v r. 1921 za odpis desiatich receptúr pochádzajúcich z tejto lekárne 5 Kč posluhovačke Márii Jesenskej. Receptúru sme modifikovali do modernej podoby.

Použitie: Každé ráno hneď po prebudení nanesieme prsty na ešte neumytú pleť (tvár, krk, dekolt). Necháme pôsobiť 3 minúty a zvyšky zmyjeme teplou vodou alebo zotrieme obrúskom.

Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda - nosič vodorozpustných látok), Persea Gratissima Oil (bio olej z dužiny avokáda), Isoamyl Laurate (ECOCERT certifikovaný - prírodný olej), Glycerín (surovina rastlinného pôvodu - hydratuje pokožku), Propanediol (hydratačná látka prírodného pôvodu kukurica), Sorbitan Olivate, Cetearyl Olivate (emulgátory na prírodnej báze pochádzajúce z olivového oleja), Polyglyceryl-10-Laurate (jemná čistiaca zložka prírodného pôvodu), Cetyl Alcohol (vosk a regulátor viskozity), Glyceryl Stearate (vosk a regulátor Saccharide Isomerate (PENTAVITIN®), Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (olej z plodov rakytníka rešetliakového), Royal Jelly (materská kašička), Tocopherol (Vitamín E - antioxidant), Sodium Levulinate, Sodium Anisate (sodné soli organických kyselín pred znehodnotením), Caprylyl Glycol (podporuje konzervačný systém), Alcohol (rozpúšťadlo pre účinné látky prírodného pôvodu), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate (konzervant pre potravinárstvo a certifikovanú prírodnú a bio kozmetiku), Xanthan Gum (prírodný regulátor viskozity), Sodium Phytate ( látka prírodného pôvodu - viaže ióny kovov do zlúčenín), Sodium Citrate (sodná soľ kyseliny citrónovej na vyrovnanie pH), Citric Acid (úprava finálneho pH), Citrus Grandis Peel Oil (grepová silica), Salvia Sclarea Oil (esenciálny olej zo šalvie muškátovej) , Limonene, Linalool (pochádza z esenciálnych olejov)

Sila je v prírode, ktorá nás obklopuje. PhMr. Karel Havlík dobre vedel, že namáhané a poškodené pleti najlepšie pomôže práve sama príroda. Pri výrobe našich kozmetických produktov čerpáme z čistej prírody, rešpektujeme ju a snažíme sa od nej poučiť. Bylinky, ktoré spracovávame, si s láskou sami pestujeme v ekozahradách. Včelie produkty šetrne získavame z úľov umiestnených v čistom a chemicky nezaťaženom prostredí.

Napísať recenziu

Havlíkova apotéka Kráľovské raňajky pre pleť  3 minútová maska 50 ml

Havlíkova apotéka Kráľovské raňajky pre pleť 3 minútová maska 50 ml

Kráľovské raňajky pre pleť sú 3-minútová ranná maska ​​s aktívnou látkou Pentavitin® (72 hodín hydratácie) s avokádovým olejom, extraktmi z materskej kašičky, rakytníka a šalviou muškátovou.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK