Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Dr. Mercola Lumbrokináza 2000 FU 30 kapsúl

Dr. Mercola Lumbrokináza 2000 FU 30 kapsúl Zväčšiť
Výživový doplnok. Lumbrokináza obsahuje fibrinolytické enzýmy - pomáhajú vášmu telu odstraňovať fibrín, zrazeniny a biofilmy, ktoré môžu skryť baktérie a umožniť im uniknúť detekcii. Je takmer 30-krát silnejší ako nattokináza a približne 300-krát silnejší ako serrapeptáza.

47,88 € s DPH

Dr. Mercola

Dostupnosť: Skladom

Lumbrokináza - tradičná súčasť čínskej medicíny

V súčasnej dobe existuje niekoľko proteolytických enzýmov, ktoré môžu pomôcť rozložiť fibrín a biofilmy. Patria medzi ne pankreatické enzýmy, bromelaín, nattokináza, serrapeptáza a lumbrokináza.

Lumbrokináza, ktorá je rozsiahlo študovaná v Číne, jedná sa o skupinu veľmi silných a nových fibrinolytických enzýmov pochádzajúcich z dážďoviek (Lumbricus rubellus).

Dážďovky sa používajú v tradičnej čínskej medicíne vo východnej Ázii po tisíce rokov, ale len nedávno sa stali dostupnými fibrinolytické enzýmy dážďovky, EFE z Lumbricus rubellus.

Vedci zistili, že EFE z L. rubellus nie je jeden, ale zmes šiestich enzýmov – všetkých zložiek serínovej proteázy s rôznymi fibrinolytickými aktivitami.

Enzýmy sú účinné pri rozpade fibrínu a fibrínového proteínu, ktorý drží maticu biofilmu pohromade.

Zo všetkých proteolytických enzýmov alebo enzýmov štiepiacich bielkoviny sa iba serrapeptáza a nattokináza podobajú lumbrokináze, pokiaľ ide o fibrinolytickú aktivitu.

  • Lumbrokináza je takmer 30-krát silnejšia ako nattokináza, enzým z natta.
  • Približne 300-krát silnejší ako serrapeptáza - enzým extrahovaný z priadky morušovej.

Väčšina baktérií v našom tele vytvára biofilmy, teda nejde iba o voľne plávajúce jednotlivé bunky. Biofilmy sú kolónie, ktoré umožňujú prežitie týchto mikroorganizmov. Vytvárajú slizké látky z polysacharidov alebo molekúl cukru, DNA, minerálov, ako je železo, vápnik a horčík, ktoré ukradnú z vášho tela, a tiež z fibrínu.

Akonáhle sa vytvorí biofilm, môžu sa pripojiť ďalšie typy mikróbov. Aj keď niektoré biofilmy môžu byť prospešné, väčšina z nich nie je pre vaše zdravie tkanív a orgánov žiaduce.

Biofilmy umožňujú baktériám zostať v skryte pred imunitným systémom. Je to z veľkej časti kvôli vonkajšiemu polysacharidovému ochrannému krytu biofilmu, ktorý zahŕňa fibrínový proteín.

Biofilmy môžu poškodiť povrchy, ku ktorým sa pripájajú. Navyše môžu chrliť toxíny a zbaviť vaše telo minerálov. Ak sa stanú dostatočne veľkými, môžu biofilmy spôsobiť prekážku.

Dávkovanie: 1 kapsula denne na lačno.

Upozornenie: Neužívať spoločne s liekmi proti zrážaniu krvi.

Zloženie v jednej kapsule:

  • Dr. Mercola Enzyme blend - 2000 FU
  • Lumbrokinaza - 40 mg
  • Proteáza - 4 mg

Zloženie komplet: Enzýmy, organic ryžová šupka, kapsule s oddialeným uvoľňovaním (HPMC celulóza, pektín), MCT olej.

Upozornenie: Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy. Produkt nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek a nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. Účelom informácií tu uvedených nie je zvýšenie spotreby a výdaja produktov. Nevyberáme vás k nevhodnému, nestriedmemu alebo neopodstatnenému používaniu produktov. Vždy si pozorne preštudujte príbalový leták, účinné látky a použitie produktov konzultujte s lekárom alebo lekárnikom.

Dr. Mercola, jedna z popredných top 10 zdravotných spoločností. Dr. Mercola má viac ako 20 rokov klinických skúseností a systematicky inovuje, vylepšuje produkty z oblasti kvality, zloženia a technológie výroby. Dr. Mercola podporuje alternatívny holistický prístup k liečbe.

Dodávateľ: Nutraseu s.r.o., Litoměřiská 834/19D, Praha 9 190 00

Napísať recenziu

Dr. Mercola Lumbrokináza 2000 FU 30 kapsúl

Dr. Mercola Lumbrokináza 2000 FU 30 kapsúl

Výživový doplnok. Lumbrokináza obsahuje fibrinolytické enzýmy - pomáhajú vášmu telu odstraňovať fibrín, zrazeniny a biofilmy, ktoré môžu skryť baktérie a umožniť im uniknúť detekcii. Je takmer 30-krát silnejší ako nattokináza a približne 300-krát silnejší ako serrapeptáza.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK