Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Purity Vision Bio Bambucké maslo 350 ml

100% čisté bambucké máslo 350 ml Zväčšiť
Univerzálny vysoko vyživujúce a ošetrujúce prémiové maslo plné vitamínov a minerálov. Pre všetky typy pokožky. Má tradičné využitie v africkej kuchyni a na výrobu čokolády.

17,46 € s DPH

Purity Vision

Dostupnosť: Skladom

Vychutnajte si nerafinované Bio Bambucké maslo získané z panenskej prírody tropickej Ugandy. Bambucké maslo je tradične využívané v africkej kuchyni. Používa sa na výrobu praliniek, čokolád a ďalších cukroviniek. Má krémovú konzistenciu a príjemnú orieškovú chuť.

Vďaka svojmu vysokému obsahu nenasýtených mastných kyselín je vhodnou alternatívou tuku v rastlinnej kuchyni. Hodí sa na prípravu sladkých aj slaných pokrmov.

POUŽITIE:

Varenie: Bambucké maslo ide skvele využiť namiesto smotany či olivového oleja do základu omáčky. Krásne prevonia cestoviny, ryžu, zemiaky či zeleninu. Pridaním cesnaku a zelenej cibuľky vytvoríte jednoduchú a chutnú omáčku, ktorá sa skvele hodí k radu pokrmov.

Pečenie: Pri pečení čokoládových sušienok, vianočných cukroviniek i sviatočných tort si môžete plne vystačiť sbambuckým maslom, ktoré zastúpi klasické maslo, olej aj kakaové maslo. Vo vybranom recepte ho použite v rovnakom množstve. Pokiaľ si nie ste celkom istí jemne orieškovou chuťou bambuckého masla, potom nahraďte klasické maslo len z časti.

Vyprážanie: Bambucké maslo sa skvele dopĺňa so sladkými receptami ako sú palacinky, lievance a vafle. Postup prípravy je pritom rovnaký ako pri klasickom masle. Na miernom plameni najprv rozohrejte Bambucké maslo a potom na ňom usmažte obľúbené dobroty. Nemusíte sa báť ani slaných pokrmov. Vyskúšajte ľahko restovanú zeleninu alebo francúzske toasty na slano.

TIP: Pridajte maslo na chleba či hrianku namiesto klasického masla ako vegánsky a zdravý variant. Pridaním medu alebo marmelády vytvoríte kulinársky zážitok.

Zloženie: 100% tuk zo semien maslovníka afrického* (Vitellaria Nilotica)

V česká značke PURITY VISION® už 10 rokov spájame najnovšie vedecké poznatky spolu s tradičnými a časom preverenými postupy. Prinášame vám moderné výrobky uspokojujúce dnešné potreby aj trendy.

Našim cieľom je dosiahnuť najvyššej možnej kvality a zároveň priateľské ceny, aby o svoje zdravie a krásu mohol dbať naozaj každý. Podporujeme sociálne projekty v rozvojových krajinách, po celom svete sledujeme trendy vo výžive a v starostlivosti o ľudské zdravie. Hľadáme v najmodernejších laboratóriách a inšpirujeme sa múdrosťou prastarých kultúr. To najlepšie a najúčinnejšie vám potom prinášame v podobe vysoko kvalitné prírodnej kozmetiky a Bio potravín pod značkou PURITY VISION®. Po produktoch PURITY VISION® chceme, aby boli prínosom, hodnotou a príležitostí.

Spolupracujeme priamo s farmármi a lokálnou komunitou v Ugande v Afrike, na Filipínskymi ostrovoch alebo napríklad v Bulharsku. Vstupné suroviny našich produktov sú ručne zbierané a pomáhajú zvýšiť stabilný príjem sociálne slabším rodinám.

Rešpektujeme ekologické hľadisko ako pri získavaní surovín, výrobe, tak pri preprave a predaji. Väčšina našich produktov má certifikáciu bio kvality. Chceme skrátka, aby PURITY VISION® predstavovala hodnoty, v ktorej veríme: kvalitu, spoľahlivosť, šetrnosť a nádej pre krajinu a ľudstvo.

  • Sme proti testovaniu na zvieratách.
  • Pri výrobe využívame zelenú energiu z obnoviteľných zdrojov.
  • Snažíme sa baliť naše produkty do skla a znovupoužiteľných obalov.
  • Nepoužívame umelé konzervanty ani farbivá.
  • Naše kozmetické výrobky sú tak čisté, že sa dajú jesť.

Dodávateľ: Natures Care CZ s.r.o., Hlavná 15, 76804 Střílky

BIO Ano

Napísať recenziu

Purity Vision Bio Bambucké maslo 350 ml

Purity Vision Bio Bambucké maslo 350 ml

Univerzálny vysoko vyživujúce a ošetrujúce prémiové maslo plné vitamínov a minerálov. Pre všetky typy pokožky. Má tradičné využitie v africkej kuchyni a na výrobu čokolády.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 18. 09. 2024
    • všetko ok, dobá cena, rýchle dodanie
  • 16. 09. 2024
    • Rychle dodanie
  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.