Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Purity Vision Bio Bambucké maslo 200 ml - kozmetika

Novinka

Purity Vision Bio Bambucké maslo 200 ml - kozmetika Zväčšiť
Hĺbková hydratácia stvorená na každodennú starostlivosť o pokožku.

13,96 € s DPH

Purity Vision

Dostupnosť: Skladom

Bio Bambucké maslo sa hodí pre všetky druhy pokožky, vrátane citlivej pokožky bábätiek adospelých. Má mimoriadne hydratačné vlastnosti, preto je vynikajúci na suchú pokožku kolien, lakťov či rúk. Obzvlášť sa hodí na ekzémy, popraskané pery a popálenie od slniečka.

Vďaka vysokému obsahu vitamínov A, D, E a F hĺbkovo vyživuje pokožku. Bambucké maslo pomáha aktivovať tvorbu kolagénu, a je tak neoceniteľným pomocníkom v boji proti predčasnému starnutiu pleti. K ďalším výhodám masla patria regeneračné účinky, posilnenie prirodzenej pružnosti pokožky, vyhladenie jemných vrások, regulácia tvorby kožného mazu, ochrana pokožky pred negatívnymi vplyvmi slnečného žiarenia a univerzálne použitie.

POUŽITIE:

Hýčkanie pleti aj tela: Bio Bambucké maslo sa rozpúšťa pri teplote tela, vďaka čomu sa ľahko arýchlo vstrebáva do pokožky. Vďaka jeho krémovej konzistencii a príjemnej orieškovej vôni ho tak môžete využiť k relaxačným masážam alebo kjemnému masírovaniu tehotenského bruška. Jeho unikátne hydratujúce vlastnosti pomáhajú udržať pokožku jemnejšiu a pokojnejšiu. Preto je maslo vynikajúce ako ochranný krém alebo upokojujúca emulzia po holení. Poskytne tiež účinnú úľavu na zaparený zadoček bábätka. Pre jeho ošetrujúce vlastnosti si ho zamilujete ako výživný balzam na pery. V lete ho potom oceníte ako regenerujúcu starostlivosť po opaľovaní. Maslo je tiež skvelým pomocníkom v zimných mesiacoch. Intenzívne sa stará o labky maznáčikov, ktoré sú v zime náchylnejšie na popraskanie. Cenné vlastnosti robia zbambuckého masla aj účinného pomocníka na popraskanú a zrohovatenú kožu na pätách. Pre zamatovo hladkú pokožku aplikujte maslo na vlhkú pokožku.

Zloženie: INCI: Butyrospermum Parkii Butter

V česká značke PURITY VISION® už 10 rokov spájame najnovšie vedecké poznatky spolu s tradičnými a časom preverenými postupy. Prinášame vám moderné výrobky uspokojujúce dnešné potreby aj trendy.

Našim cieľom je dosiahnuť najvyššej možnej kvality a zároveň priateľské ceny, aby o svoje zdravie a krásu mohol dbať naozaj každý. Podporujeme sociálne projekty v rozvojových krajinách, po celom svete sledujeme trendy vo výžive a v starostlivosti o ľudské zdravie. Hľadáme v najmodernejších laboratóriách a inšpirujeme sa múdrosťou prastarých kultúr. To najlepšie a najúčinnejšie vám potom prinášame v podobe vysoko kvalitné prírodnej kozmetiky a Bio potravín pod značkou PURITY VISION®. Po produktoch PURITY VISION® chceme, aby boli prínosom, hodnotou a príležitostí.

Spolupracujeme priamo s farmármi a lokálnou komunitou v Ugande v Afrike, na Filipínskymi ostrovoch alebo napríklad v Bulharsku. Vstupné suroviny našich produktov sú ručne zbierané a pomáhajú zvýšiť stabilný príjem sociálne slabším rodinám.

Rešpektujeme ekologické hľadisko ako pri získavaní surovín, výrobe, tak pri preprave a predaji. Väčšina našich produktov má certifikáciu bio kvality. Chceme skrátka, aby PURITY VISION® predstavovala hodnoty, v ktorej veríme: kvalitu, spoľahlivosť, šetrnosť a nádej pre krajinu a ľudstvo.

  • Sme proti testovaniu na zvieratách.
  • Pri výrobe využívame zelenú energiu z obnoviteľných zdrojov.
  • Snažíme sa baliť naše produkty do skla a znovupoužiteľných obalov.
  • Nepoužívame umelé konzervanty ani farbivá.
  • Naše kozmetické výrobky sú tak čisté, že sa dajú jesť.

Dodávateľ: Natures Care CZ s.r.o., Hlavná 15, 76804 Střílky

BIO Ano

Napísať recenziu

Purity Vision Bio Bambucké maslo 200 ml - kozmetika

Purity Vision Bio Bambucké maslo 200 ml - kozmetika

Hĺbková hydratácia stvorená na každodennú starostlivosť o pokožku.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 09. 2024
    • Rychle dodanie
  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.