Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

BrainMax L-Glutamine 500 g

Novinka

BrainMax L-Glutamine 500 g Zväčšiť
Výživový doplnok.100% prírodne fermentovaný L-Glutamín v čistej farmaceutickej kvalite bez prímesí a kompromisov. Glutamín je najviac zastúpenou aminokyselinou v kostrovom svalstve.

19,90 € s DPH

BrainMax

Dostupnosť: Skladom

Glutamín je najzastúpenejšou aminokyselinou v tele, ktorá slúži ako základný stavebný kameň bielkovín. V kostrovom svalstve tvorí glutamín podiel 60% zo všetkých aminokyselín a slúži ako prostredník pre syntézu ďalších aminokyselín. Glutamín nie je síce esenciálnou aminokyselinou, pretože si ho telo vie vytvoriť samo, ale jeho spotreba je vplyvom tréningu či hektického životného štýlu vysoká a to so sebou nesie riziko odbúravania svalovej hmoty. Práve preto je glutamín veľmi obľúbeným doplnkom stravy pre športovcov. Glutamín sa vyskytuje vo všetkých bielkovinách prijímaných v jedle ako je červené mäso, mliečne výrobky, vajcia či strukoviny.

Glutamín slúži ako zdroj energie pre biele krvinky a zohráva tiež dôležitú úlohu pri svalovej a mozgovej činnosti. Spoločne s L-Lyzínom zohrávajú zásadnú úlohu pre obnovu buniek v črevnej sliznici, kde tvorí 70% celkového množstva aminokyselín. Črevná sliznica alebo črevná bariéra môže byť vplyvom zlej stravy a nadužívaním alkoholu, drog a medikamentov vo veľmi zlom stave a práve glutamín sa podieľa na jej regenerácii. Črevná bariéra nás chráni pred presakovaním toxínov z čreva do organizmu.

Dávkovanie: 1 odmerka po tréningu alebo počas dňa či pred spaním.

Zloženie: L-Glutamín vyrobený fermentačnou metódou. Neobsahuje žiadne plnidlá ani stabilizátory, iba deklarované zloženie v najčistejšej forme. L-Glutamín pochádzajúci z mikrobiálnej fermentácie patrí k najvyužiteľnejším prírodným produktom garantujúcim maximálnu čistotu a spĺňajúce navyše koncept „Green Enviromental Protection“. Produkt je vhodný aj pre vegánov.

Upozornenie: Doplnok stravy. Skladujte pri izbovej teplote, v suchu, tme a nevyťahujte silikagél. Ukladajte mimo dosahu detí. Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Dodržujte zdravý životný štýl.

Firma BrainMax vyrába vlastné doplnky stravy, ktoré sú postavené na najnovších vedeckých poznatkoch na prekonávanie vlastných limitov. Doplnky stravy, ktorých zloženie je navrhnuté podľa najnovších poznatkov z oblasti zvyšovania mentálneho i fyzického výkonu a optimalizácie zdravia v spolupráci s Mgr. Adamom Česlíkom. Všetky produkty sú vyrábané v Českej republike z prvotriednych surovín s vysokou biodostupnosťou. Veľký dôraz je kladený na minimalizáciu balastných zložiek a umelých sladidiel.

Ich misiou je prinášať na trh najkvalitnejšie produkty, najhodnotnejšie informácie, najlepšie služby pre klientov a byť svojim transparentným a férovým prístupom vzorom pre ostatné firmy. Aktuálne pôsobí v Česku, Slovensku, Maďarsku, Poľsku a Rumunsku.

Dodávateľ: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

Napísať recenziu

BrainMax L-Glutamine 500 g

BrainMax L-Glutamine 500 g

Výživový doplnok.100% prírodne fermentovaný L-Glutamín v čistej farmaceutickej kvalite bez prímesí a kompromisov. Glutamín je najviac zastúpenou aminokyselinou v kostrovom svalstve.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 08. 09. 2024
    • Rýchle dodanie.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle a profesionálne vybavenie objednávky.
  • 05. 09. 2024
    • Rýchle dodanie, spokojnosť.
  • 02. 09. 2024
    • Super OK